duminică, 23 septembrie 2012

SERBAN IONESCU

Cica viata bate filmul! Mda, uneori il face varza! Intotdeauana insa, omului ii rade in fatza strengara, suav concupiscenta si voalat dispretuitoare.

"Trestie visatoare", omul se lasa sedus, orbit, prada dulcilor fantezii promise...Tocmai cand sorbi cu sete din pocalul ei patat de urme languroase de ruj, si venele ti se inunda si fierbanta de ambrozie, nectar si voluptate, si te simti regele lumii, stapanul cerurilor si pamantul il joci pe buricele degetelor...Ooops! Stomacul iti este perforat adanc de mii de ... 
cutite lungi. Otrava, cianura, arsenicul si cantarella
din pocal topesc adanc pana-n ultima molecula a fiintei. Ca-ntr-un vis pervertit, ti se ingramadesc in sinapsa prea stramta si-n pupila umeda deja...milioane de carampeie din minunata ta viata...crampeie de surasuri, de gesturi, de atingeri, de cuvinte, de degete, de fire de par lungi, blonde, brune, de gene tremurande, de senin in coltul ochiului si n coltul gurii, rasete calde, rasete nebunesti, lacrimi timide, te iubesc in crampeie, pe silabe, chipuri dragi, prea dragi, prea dureros de dragi, prea sfasietor de dragi, prea crampeie si tot mai crampeie pana cand se stinge si umbra ultimului crampei, cel mai sfanttttttttttt...

Lucrezzia, Borgia, nebuno, prea frumoaso, prea inuman de frumoaso, prea fermecatoareo!!!!!!! De ce?!? 

Azi actorul Serban Ionescu implineste 62 de ani. In urma cu mai putin de 1 an era un ... CRAI care jongla cu viata din toate pozitiile! Azi zace muribund pe un pat de spital cu singura dorinta sa se termine odata "filmul" asta prost. E bolnav de scleroza amiotrofica...dupa cum si suna perversa, o chestie care nu-ti lasa sperante si care-ti sapa groapa pe repede inainte.





Ce-ar mai de spus?  Nimic...Poate un crampei de exclamatie "Carol!...", copilul ...Poate cateva injuraturi si semne obscene catre Sus...Poate nici atat.