miercuri, 26 septembrie 2012

LOS INDIGNADOS...


SPANIA, ASEDIUL PARLAMENTULUI...
MADRID - SPANIA - EUROPA...TERRA!!!

Ieri Parlamentul spaniol a fost asediat de INDIGNATI, revoltati impotriva masurilor de austeritate luate de guvern. Spaniolii sunt nemultumiti de deciziile care le afecteaza in mod direct viata de zi cu zi, ajutoarele din fonduri europene (100 miliarde euro luate in iunie de la UE!!!) nu sunt directionate spre oameni (in joburi, servicii sociale, sanitare, salarii, etc) ci intra in banci precum intr-o gaura neagra!
Spania are datorii imense catre fondurile financiare si cea mai mare rata a somajului din Europa, 25%! Spaniolii considera ca guvernul lor a vandut tara...
FMI si democratia a fost "sechestrata", motiv pt care au iesit in strada s-o elibereze! Spaniolii au un nivel de trai infinit mai mare comparativ cu ROMANII, si totusi...se considera umiliti!!! O chestiune de DEMNITATE???




ROMANIA cand se va indigna ca e condusa de un golan mafiot, pe care poporul l-a demis iar el face pe "alesul neamului" si Dumnezeu pe pamant?!? BaSILA stie cumva cam unde se situeaza ROMANIA in functie de restul lumii? Sa vedem cateva date oficiale ale UE:

  • SPANIA - salariul mediu: 2000 E (pe luna, nu pe ...viata!), pensia medie: 900 E
  • RO - salariul mediu: 2100 ron brut (1500 ron net, deci brut 500 E), pensia medie: 769 ron (sub200E)
  • SPANIA - salariul minim: 748 E
  • UNGARIA  - 323 E
  • RO - 157 E
Cat despre PIB: Spania are 1000 miliarde euro!!!!!!!!!! iar RO - 120 mld euro.
Sa ne gadilam un pic pe burta si sa aratam cu degetul pe bulgari care, totusi, au cel mai mic salariu minim din UE, 148 E, adica fix cu colosala diferenta de 3 euro fata de Ro, in schimb RO recupereaza la capitolul "putere de cumparare" unde detine cu mandrie mioritica laurii ULTIMEI clasate din UE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Si doar ca o curiozitate a naturii (umane?) sa mai relevam doar salariul minim din Luxemburg: 1801 E! 

Sa nu creada cineva ca aici este vorba despre...MATZ! sa ne umflam matzul de carnati, caviar si vita Kobe a la MRU!!!!!!! NU. E doar o chestiune de respect de sine, de personalitate si demnitate - la nivelul fiecaruia dintre noi si, extrapolat,  la nivel de ...fiinta nationala!


... Romania, asediul TIGAILOR!