duminică, 2 septembrie 2012

FATA LU' TATA ...SI ATAT !

O CHEAMA ELENA BASESCU. I SE ZICE EBA, DUPA CUM SI-A PERSONALIZAT NUMARUL DE LA MASINA. 

Ieri 1 septembrie 2012 s-a casatorit. Are 32 de ani (n. 1980) si daca va intrebati ce-a pazit pana acuma ca burlacitza...ei bine, a fost ocupata cu studiile si cariera politica!!! A facut o facultate de studii economice internationale la Romano-Americana (caci la ASE ar fi trebuit sa presteze examen de admitere), dupa care a pus-o de un master in stiinte politice. Nu se stie inca exact daca ea a ales...
cariera politica sau cariera politica pe ea, cert e ca al' batranu' a pus-o sefa peste tineretul pedelist iar mai apoi a pus-o si euro-parlamentar, nu de alta dar daca are fata cu ce!!! Despre personalitatea ei monumentala se pot spune tot atat de multe ca si despre grandioasa personalitate a unui...bolovan, cu mentiune esentiala ca despre bolovani s-au scris eseuri (Nichita) iar despre Eba doar ...pamflete si parodii! Te-ai intreba, tu simplu muritor si cu grija zilei de maine, domne...fata asta a avut totul inca din nastere, da? Atunci, cum de a iesit atat de...sofisticata?!? Ca familia nu ducea lipsa de bani, deci avea cu ce s-o imbrace s-o dea la scoala, si pe vremea odiosului, si dupa impuscarea lui. Banii nu numai ca nu au fost o problema pentru familia Ebei, ba chiar Basescu se lauda ca el inca de pe vremea lui Ceausescu era MILIONAR!!!!!!!!

BaSILA avea mai multi bani la CEC decat insasi Elena Ceausescu, de vreo 10 ori mai multi, peste 1 milion lei la CEC, PLUS ALTI 60.000 dolari, bijuterii si ceasuri de aur. In total avea economii de 2,8 milioane lei in 1989 !!! In mod normal, Ceausescu te-ar fi executat cu spectatori, pe stadion, daca detineai atata banet, caci presupunea CORECT ca i-ai furat de la Stat. Dar daca erai din sistem, si mai ales din cel al Securitatii (la varful ei), altfel stateau lucrurile...Basescu si-a produs sacii de bani in vremea comunismului din escrocherii cu navele pe care era comandant-securist. Revolutia l-a prins ca mare stab in ministerul transporturilor, director general la Inspectoratul Navigatiei Civile. De aici la ce a urmat nu a fost decat 1 pas: dupa Revolutia din '89 a devenit ministru al transporturilor in mai multe randuri, primar general al Capitalei, ca AZI sa fie Presedintele RO de un car de ani - 8 aani!!!!!!!! Inca o data paradoxul : cand ai toate facilitatile din lume la picioarele tale, ca FATA LU' TATA nesimtit de putred de bogat - cum ajungi atat de distinsa si elevata?!? Intelegem cum ajungi europarlamentara, stim treaba cu cumpararea de voturi (cu banii luati de la pensionari si din alocatiile copiilor si indemnizatiile mamelor), stim ce inseamna ca un intreg aparat de partid pdl sa se puna in miscare exclusiv cu misiunea de strangere de voturi ca s-o facem pe fata lu' Comandantu' Suprem, europarlamentara! Dar totusi, de unde atata ...noblete?!?


  


CATEVA CIFRE SI DETALII LEGATE DE NUNTA LUI EBA:
  • 843 INVITATI !
  • locatie Palatul Snagov
  • nasi: fostul ministru din guvernul MRU, Razvan Mustea si sotia
  • domnisoara de onoare: verisoara primara a Ebei, Raluca Basescu (fata fratioruluI Mircea Basescu)
  • cavaler de onoare: Poponet (Codin Maticiuc)
  • meniu: caviar, jambon, gelatina de fazan invelita in mozaic de legume, simfonie de fructe de mare cu somon fumme, parfait de pasare cu dulceata de ceapa rosie, strugure pe mar copt, gratar cu berbecutzi, etcetcetcccc
  • rochia cununia civila EBA: DIOR, 4.500 EURO
  • 1 MENIU = 75 EURO ! (*843 = 63.225 EURO).
CINE sunt cei 843 de invitati? Marea majoritate, lideri pdl din toata tara, intre ei: rozaliul Videanu (care-a batut obrazul celor cateva zeci de manifestanti care l-au huiduit pe BaSILA la de-a lungul ceremoniei cununiei), Boc, Blaga, Udrea, sleahta cunoscuta. Probabil cel putin jumatate dintre acesti 843 ar fi trebuit sa fie nu la festinul Ebei, ci la INCHISOARE! Pentru "inginerii financiare" cu Statul. Probabil toti BANII vehiculati cu aceasta ocazie: investiti de familia BaSILA in nunta si investiti de cei 843 invitati in DARUL de nunta - probabil (sau sigur?) toti acesti bani sunt fix din buzunarele amaratilor din tara asta!!! 




ps: Cat despre ginerica: Bogdan Ionescu (Syda), cv-ul lui este...vast, evident: cuprinde vreo 10 masini de juma de milion euro! De unde banii? Ghici ghicitoarea!

COST TOTAL NUNTA: numai tata socru mic stie! oricum, niste sute de mii de euro...un fleac!



Chelsea Clinton, nunta 2010

Spre comparatie: Nunta unicei fiice a ex-presedintelui SUA, Bill Clinton - Chelsea, si a secretarului de stat Hilary Clinton a avut numai 500 invitati !