sâmbătă, 29 septembrie 2012

VIATA COPIILOR SI MEGAMINISTERUL LUI BASESCU

JOI a avut loc celebra sedinta CSAT, prezidata conform uzantelor de catre marele comandant BaSILA. Tot conform uzantelor, vicepresedintele CSAT este primul ministru, in speta Ponta. De ce a parasit sedinta Ponta dupa ce nici macar nu incepuse bine, dupa 40 minute?

Pentru ca spitalizabilul psihiatric BaSILA a venit cu teme de discutie in sedinta ne-anuntate anterior cu cateva zile - cum este procedura - care teme trebuiau aprobate si de Ponta. Oricum, sa nu-si imagineze careva ca vizau cresterea standardelor de viata ale romanilor, cresterea salariului minim sau a alocatiei pentru copii, reformarea vizionara a sistemului de sanatate (macar ala pentru copii!) sau a invatamantului haotic de azi sau...modernizarea institutiilor statului!!! NU!...BaSILA vroia sa se discute si plenul CSAT sa aprobe, nici mai mult, nici mai putin decat un MINISTER care ...
sa fie la discretia lui Dumnezeu pe pamant! Probabil, vazand cat de vitala i-a fost strainatatea la Referendum - o Merkel, un Barosso - si-a zis sa-si cultive si mai bine aceste relatii cu odiosii cei doi, cat si cu alti influenti ai UE. Lucru pentru care batranul vulpoi paduchios avea nevoie de un aparat de stat propriu si personal, ceva in genul unui regiment de slugi portocalii care sa mearga cu sorcova din poarta-n poarta pe la marile case ale Europei si SUA pentru a face placut, gratios, candid si serafic pe Apostolul  onctuos si abominabil de pe Dambovita.




Aceasta adunatura de personaje indoielnice care ar fi populat MEGAMINISTERUL Veneratiei Sale abjecte, ar fi urmat chipurile sa se ocupe de relatia cu diplomatia nostra din afara - ambasadori, consuli - si sa duca munca de lamurire pe la cancelariile europene cum ca RO este o tara super, misto, credibila, adica ok - numai buna de maritat, pardon...de parteneriate. Orice minte lucida putea lesne sa inteleaga ratiunile acestei enormitati oribile, ca atare Ponta a spus "pas!" si s-a retras. 

DACA BaSILA si-ar fi gasit fraierul, atunci ar fi avut la dispozitia sa o constructie oficiala care ar fi controlat (subordonat) ministerul de externe, deposedandu-l cu japca de atributii si arogandu-si puteri discretionare in planul afacerilor externe personale ale lui BaSILA!!! Nu mai vorbim de uriasa samanta de scandal care ar fi fost, de calcatul pe bombeu si intruziuni in competentele Guvernului si Parlamentului, pe care oricum le exerseaza cu dexteritate si mult spor de atatia ani Dezaxarea Sa Neurologic-Patologica, in detrimentul fatal al unui popor amarat!




PS. - de ce Oroarea Sa nu a trecut pe ordinea de zi a sedintei CSAT rezolvarea situatiei criminale de la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Tg Mures unde erau operati pana acum sute de copii nascuti cu malformatii grave la inima si unde-si primeau a 2 sansa la viata!!!!!!! BASESCU si Boc au restructurat acest Institut (l-au desfintat!!) astfel ca s-a ales praful! Anual se nasc in RO aproape 1000 copii cu grave malformatii la inima, ce necesita interventii chirurgicale imediate. La Tg Mures azi NU se mai face nicio astfel de salvare de copil pentru ca medicii au ramas fara spital si au fost nevoiti sa plece in strainatate! 

PS. - CAND si CINE il va judeca pe Basescu pentru CRIMELE impotriva poporului roman si mai ales impotriva copiilor nostri care mor cu zile si in chinuri inumane pe paturi tari de spital sau in sali de asteptare bantuite de gandaci si mucegai pentru ca Statul nu are un medicament ordinar pentru inima sau sangele copilului, pentru ca Statul nu-si doteaza spitalele cu aparatura performanta si nu-si tine doctorii acasa?!? In schimb banii care ar fi trebuit sa le tina copiilor ochii deschisi si sa le redea zambetul pe care poate nu l -au avut niciodata...si poate nici parintii lor...banii acestia intra in buzunarele slinoase si-n cefele straturi-straturi ale mafiotilor lui Basescu si ale lui Basescu insusi! 

O chestiune de demnitate!