marți, 4 septembrie 2012

SARPELE CU CHELIE SARE LA GAT

ZAVORAT CATEVA SAPTAMANI BUNE in umbra unui garaj rece si obscur, BaSILA si-a lins juliturile purulente de la pieile smulse violent de catre USL iar acum - iesit in luminisul insorit si cald al Cotrocenilor SARE ca un sarpe cu clopotei si chelie direct la gatul dusmanului de moarte!

In aceasta dimineata BaSILA i-a avut invitati la Cotroceni pe toti ambasadorii si consulii romani, reprezentantii RO in lumea larga. Ce-a facut BaSILA?  Pai ce stie reptila cel mai bine: ...
a sarit la ...sange cald! Fix la o saptamana de la repunerea sa pe jiltul cu plosnite de la Cotroceni, de catre Curtea de capushe zisa si CCR. Astfel, Sherparia Sa a tinut in primul rand sa puna la zid USL-ul, care prin "lovitura de stat" (suspendarea cheliei Sale nobile), a facut Statul "tandari"! Dar, noroc ca institutiile statului s-au tinut bine pe picioare in urma sutelor de ore de tras la fiare, institutii bine infipte in pamantul democratiei si al respectarii sfintei Constitutii. CCR, Parchet, DNA, Serviciile au vegheat ca tara sa nu fie trecuta prin foc si spada de pucistii uslisti si acum suntem salvati si RO "resetata"! Adica, dupa furtuni care erau cat p-aci sa ne mature din UE si sa ne zvarle taman spre sinistrul EST sovietic, iata-ne de unde porniram, resetati: normalitatea si sanatatea statului au fost reinstaurate, BaSILA e din nou la butoane si are controlul drept al navei! Deci, romani, puteti sa rasuflati usurati! Mai ales, voi cei care nu v-ati prezentat la referendum ca sa validati debordarea Comandantului in valurile haznalei .




Cat despre "fraierii" aia, 7,4 milioane de scarbiti de serparie, nicio vorba care sa-si faca loc printre limbile oparite si inveninate si printre dintii de sarpe scarbos! Nicio vorba directa, dar indirect se subantelege ca si acesti 7,4 milioane de cetateni sunt parte din complotistii care au vrut s-o puna de PUCI (cum a spus lady Reding), dar nu le-a iesit pentru ca institutiile, cat si comunitatea internationala, n-au dormit pe ele. Si ca sa fie sigur ca RO nu va fi izolata de restul Planetei Pamant si vrerea Sa va fi facuta cunoscuta peste tot in lume, BaSILA a avertizat guvernul Ponta - in speta, ministerul de externe - sa NU mai obtureze comunicatele Sale imperiale catre ambasadorii romani iar acestia din urma sa procedeze conform mesajului Sau, oricare ar fi el, dar desigur nobil si plin de profunzimi precum o gaura de sarpe. Caci, daca ministerul de externe - Corlateanu, adica - ma va mai reduce la tacere (cum a facut Marga), atunci EU voi fi nevoit sa-mi instalez propriul fir rosu cu toti ambasadorii si consulii romani din toata lumea! Capisci, bai, USL??? Sa va bagati mintile in cap, toti!!!!!!!!!!!! M-am intors! 




CARE o fi replica celor 7,4 milioane de romani la intoarcerea lui BaSILA?