joi, 27 septembrie 2012

PONTA - SFIDARE LA BASESCU!

In urma cu cateva minute s-a incheiat sedinta CSAT, care intre altele avea de dezbatut problema de la Oltchim si o "copilarie" despre "imbunatatirea imaginii Romaniei" sau ceva de genul asta, siropos si ipocrit.

Astfel de sedinte sunt conduse, prin lege, de Presedintele tarii, deci de BaSILA. La aceeasi masa, pe langa ministri s-au aflat, in ciuda vointei lor, ambii factori de putere si decizie: BaSILA SI Ponta, primul ministru. 

A fost a 2-a oara in cei 9 ani de DEZMAT ai lui BaSILA cand acesta...
a fost sfidat ostentativ de cineva, altcineva in afara sticloiului de whiskey care-l provoaca pe Presedinte zice-se in fiecare dimineata, dar pe care Alesul neamului reuseste s-o umileasca de fiecare data, despoind-o de...filon, cat si de grade!





Mona Pivniceru a fost primul om care a avut curajul si integritatea de a se opune lui Basescu, "arogandu-si" o conceptie diferita de a lui Dumnezeu pe pamant si enuntand-o cu subiect si predicat direct fatza in fatza cu Maretia Sa. Se intampla acum cativa ani, in cadrul unei sedinte a CSM unde BaSILA venise decis sa faca instructie cu judecatorii CSM fara sa aiba nici cea mai vaga presimtire ca se va gasi cineva DEMN care sa-l contrazica!!!!!!!!!! 


Doamna si...vagabondul!

Ponta, azi, a reusit a doua performanta in a sta pe picior de egalitate cu BaSILA la aceeasi masa. Probabil, Umilinta Sa, bantuit de nostalgii din vremea cand calca totul in picioare mai ceva ca Baiazid si Mircea la un loc, si-a zis sa-si testeze puterile de odinioara, nu de alta dar doar ele - in abjectia lor - il tinura la Putere atatea vesnicii! Asadar, pe semne ca incercand sa-si resusciteze veleitatile s-a lovit de un...ciot, vorba poetului! Ciotul fiind Ponta, care - dupa 40 de minute de suportat "campii" batuti de Masculul Alfa - i-a taiat lui BaSILA macaroana si s-a ridicat de la masa si dus a fost!!!!!!!! Si a ramas Geniul Neinteles singur cu ministrii, dar deja nu mai era niciun farmec! Caci satisfactia suprema era sa-l vada pe Ponta tarat prin tzarana, or Ponta i-a zis "nu, mersi, eu imi iau geamantanul si ma duc!"

O chestiune de demnitate!