luni, 10 iunie 2013

ELENA UDREA A DIVORTAT DE COCOS !!!

Printr-un comunicat de presa care se vrea elegant si totodata sobru, rezultand in fapt o sporovaiala ipocrita si seaca: Elena Udrea si Dorin Cocos anunta mapamondul ca au divortat la notariat, azi 10 iunie 2013.

Divort amiabil, zic ei, fara scandal pe cine ia pisica sau andrelele de crosetat, butoiul cu varza de sarmale (la care Distinsa este experta, da' in ce nu e experta?!?) ca sa nu aducem vorba de maidanele de euro produsi de fostii soti, desigur prin munca cinstita si calitati native infailibile si inefabile! Deci...
pa si la gara, dar ramanem prieteni, zic Ea si El. Fostii sunt de 10 ani casatoriti, el are vreo 51 ani, ea 40, nu au copii impreuna, dar el are dintr-o alta relatie un june-prim, Alin Cocos!

Motivul divortului? Nu vreo emanatie de gelozie tardiva din partea Cocosului (via Basescu). Cum nu cred nici c-o vede cineva pe dna Nuti intr-o relatie amoroasa clandestina, adica ii lipseste stofa asta din dotare. Singurul amant plauzibil i-ar putea fi EUROIUL, dar cred ca se poate vorbi in acest caz de un menage a trois, caci si domnul saliveaza la formele voluptoase ale aceluiasi EUROI! Cica optiunile de viitor ale fiecaruia nu ar fi prea ...convergente (or fi adunat destul, se pot relaxa acum!), cica anume carierele unuia si celuilalt sunt antagonice (unul hais! politica - alalalt cea! afaceri)...da' cam de cand incongruenta asta, de dimineata?!? de aznoapte?!? 




Porumbeii opulenti s-au casatorit in urma cu 10 ani in Colentina!...Glumesc, prost stiu. Casatorie cu staif, blazon, precum Onassis si Jacqueline Kennedy, ma rog, au facut-o la New York! Si acum au divortat doar pe Dambovitza, cine stie, poate chiar la notaritza lor favorita, Ioana Basescu din Baneasa, cea cu apartamentul de 410 mp luat de la Puiu Popoviciu cu 1 milion de euro, cu finisaje, dar care fata mare a lui Basescu intrebata fiind DE UNDE AI AVUT, BRE, MATALE, BANETUL ASTA ?! - atat fata, cat si ta-so au spus ca "din vanzari anterioare!". Si a mai spus fata ca va prezenta public aceste dovezi de vanzari, dar trecut-au anii si nimic, pe sistemul cainii latra, caravana trece!

Personal, cred ca-i un divort de fatzada, menit sa le faciliteze ...caile capatuirii! Sunt amandoi extrem de controversati, cel putin puscariabili. Ea are un orizont politic impotmolit, ceea ce a pus-o desigur pe ganduri. Manevra asta ii va mai spala din imaginea naclaita, va poza in UMANA, singura, victima, femeie ca oricare alta femeie, care da cu mopul, da din andrele sa-si faca ciorapi grosi de iarna si mai da si din coate ca sa supravietuiasca de la o luna la alta cu salariul minim pe economie de 700 lei brut!




Elena Udrea a fost politicianul cu cei mai multi bani pe mana ei delicata, ca ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului (doi in unu, la un moment dat chiar trei in unu - cu mediul!) - din intreg guvernul lui Boc-Basescu, ea avea cel mai mare buget, vreo 4 MILIARDE EURO! Ca sa faca parcuri la tara, terenuri de fotbal in panta si ...patinoare! Asta in timp ce ROMANIA detinea titlul de POLUL SARACIEI IN UE!



O CHESTIUNE DE DEMNITATE!