duminică, 10 martie 2013

DOAR VIERMII...

Blaga, Udrea, STANISOARA
...NU se sufoca de pamant! spunea batranul Nichita Stanescu.

Nevertebratele sunt cele mai adaptabile vietati. Obraz gros, fara capricii si fara procese de constiinta - viermii supravietuiesc foarte bine oricarui mediu, avand totusi predilectie spre cel fetid, de unde se vede treaba ca materia scabroasa poate genera cu varf si indesat ratia zilnica de proteina! Evident, viermii se adapteaza si unui areal steril si imaculat, avand grija sa-l transforme repede in septic si putrefact! Caracteristica lor definitorie este...
lipsa coloanei vertebrale! Ceea ce-i face extrem de versatili, putand penetra de la creta si smaltul dintelui (!), pana la globula rosie, intestine si dejectii, ultimele fiind un fel de "raiul" viermilor, la mare concurenta cu...POLITICA!

Zilele astea tocmai ce am avut un exemplu viu, pe numele lui ranced si onctuos - MIHAI STANISOARA. Tenia in cauza a fost prim-vicepresedinte PDL, adica nr.2 in partid, dupa seful Blaga. Pentru ca barca portocalie s-a scufundat, s-a volatilizat si ciolanul, ba chiar si  musca dimpreuna cu puroiul de pe el, de pe ciolan! Deci, Stanisoara era pandit de o ditamai caderea de ...calciu! Din fericire, CRIN ANTONESCU s-a nimerit prin zona si i-a intins martirului intr-ale liberalismului o mana de ajutor! Si ce mana!!!!!!!!! Plina de cascaval, carbohidrati, antioxidanti si ...energizanta si vitala proteina.

PENSA a la Crin!

Stanisoara este si deputat pdl de Mehedinti, deci din start avem de-a face cu o elita a viermilor: bine dospiti (falcosi si rozalii), scrobiti, papioane, mertzane, viloaie, conturi, cefe, colesterol, tot tacamul. Pentru masele largi, nu-i chiar un nume cu rezonanta, precum spre exemplu- Blaga sau Udrea sau ...Becali, desi unii il dau drept "lider marcant", dar poate pe buna dreptate, caci insul e clar ca si-a "marcat" bine teritoriul mehedintean din moment ce a reusit sa mai ingurgiteze suficiente voturi de la lume incat sa intre in Parlament! Semi-obscuritatea lui e un indiciu ca "alunecosul" n-a avut prea multe idei in cap, nici vreun exces de bune intentii care sa-l potenteze in prim planul opiniei publice (ca un Ghise), adica genul care sta in penumbra si ...sapa! Adanc, pana in maruntaiele cele mai suculente si voluptoase ale copturii verzi-purulente. Ma rog, adaptat la speta noastra, puroiul fiind...invarteli, afaceri, smecherii, inginerii, dedesubturi, intr-un cuvant BANI CU ORICE PRET! Caci Mihai Stanisoara este si un prosper "om de afaceri" pe feuda lui, Mehedinti.


Domeniul Stanisoara

Acuma, daca tot s-a dat verde la lipitori (primul pe conducta fiind Frunzaverde, alt "marcant" portocaliu, dar macar asta a venit la PNL-USL in timpul ostilitatilor, o flegma tot a zvarlit si el inspre Basescu! - nu a picat cand se-ntinse masa mare boiereasca, la sfarsitul bataliei, precum Stanisoara) umbla vorba prin targ c-ar mai fi pe teava alti vreo 3, marcanti evident, pdlisti cu destinatia Crin-PNL: Romeo Raicu, George Scripcaru (primar Brasov) si...CRISTIAN BOUREANU!


Boureanu 

PS. de ce a plecat Stanisoara de la PDL la PNL-USL? sa nu creada careva ca a plecat dupa ciolan, nu! ratiunile ideologice si de constiinta au fost motorul acestei miscari! - PDL nu ii mai asigura garantia proiectelor sale vizionare!  Nu mai conteaza ca doar cu 3-4 luni in urma il balacarea pe Crin cu ou si cu otet, facandu-l :

  • "cel mai caraghios si ridicol politician roman". 






O CHESTIUNE DE DEMNITATE!