joi, 20 septembrie 2012

ROMANIA, URSI, DELICATESURI, JAVRE !

De cateva zile bune capul de afis in RO este tinut de furia oarba a catorva ursi care au omorat doi oameni si au ranit alti cativa, poate ca efect al foamei oarbe, poate doar ca efect al instinctului animalic.

Desigur, daca mass media ar fi avut vreun subiect mai bun de facut rating, nu s-ar fi sfiit sa treaca "ursu" in planul secund al unei banale stiri de 30 secunde, chit ca erau si victime umane la mijloc. Nu prea poti "broda" foarte mult pe un subiect in care actorul principal este doar ...
cu 4 picioare! Totul se reduce la o fraza "este animal, te puteai astepta oricand sa te sfasie, caci sta in gena sa!" Altul a fost discursul public cand cu niste  zile inainte toata lumea vuia despre ororile unui nenorocit - de data asta o BESTIE adevarata, pe 2 PICIOARE - care omorase o studenta japoneza la aeroportul Otopeni si facuse o serie lunga de alte atrocitati: violuri, talharii, poate si alte crime. Dupa asemenea dezastre, in care vedem cum omul se inrudeste cu animalul in fibra sa cea mai intima a violentei extreme, a picat peste RO o poveste cu iz de cancan, dar fara miros dulceag de budoar cum te-ai astepta la prima vedere, ci cu o pronuntzata tusa de...promiscuitate! Caci de data asta subiectul este politic 100%, ne priveste si afecteaza pe absolut toti si mai are si un nume propriu predestinat zonei triviale si pestilentiale: MIHAI RAZVAN UNGUREANU, zis pe scurt MRU.


studenta japoneza, omorata in RO

In ciuda papionului aristocratic, a ochelarilor de intelectual rasat, a frizurii stil periutza sereista-securista si a verbului grav si apasat din spatiul public - acest personaj MRU ne uimeste, oripileaza si ne scarbeste cu mult mai mult decat ursul dezlantuit si taximetristul dezaxat de la Otopeni. Presa a dat publicitatii o lista lunga de ...capricii, fine si scumpe, de pe vremea cand MRU facea pe primul ministru in RO, dadea din maini nervos, apostrofa si perora pe teme nationale, de munca si sacrificii, de abnegatie, demnitate si patriotism! El, pardon...Excelentza Sa, este cel care in timpul calamitatilor din iarna trecuta, cand multa lumea era acoperita in case sub zapezi grele apocaliptice, el se rastea la batrani de 80 de ani ca sunt lenesi, nu pun osu' la treaba si mana pe lopata sa dea la zapada, ca asteapta la gura sobei sa vina altii sa transpire pentru ei! 


RO sub zapezi!


Insul asta, JEGUL asta scrobit, in cele 78 de zile de premier (cel mai scurt mandat din istoria RO) a cheltuit nu mai putin de 10 miliarde lei pe "prostioare" - asa le-a numit el, de la inaltimea supraspiritului sau zarathustric. Si oricum, NU el a facut respectivele comenzi, ci ...unii, niste subalterni care desigur ca nu l-au intrebat si pe el in prealabil, caci evident ca el nu ar fi acceptat asa ceva! ...Pe ce a spart carutza asta de bani? - betisoare de ureche, unghiere, creme de piele, servetele, spray-uri, sampoane, deodorante, picaturi de ochi, whisky-uri si coniacuri si trabucuri dintre cele mai rafinate si scumpe, mancaruri cum ar fi o carne de vita japoneza CEA MAI SCUMPA din lume (doar 1 kg costa cateva zeci de milioane de lei!!!)...si lista este extrem de lunga si variata. Poate ca nu s-ar fi intrigat nimeni daca MRU si-ar fi ingaduit aceste rasfatzuri pe cheltuiala sa proprie! Dar nu!!!!!!! Cele 10 mld de lei aruncate pe aceste rafinamente sunt bani de la bugetul statului, chipurile bani de protocol pentru cancelaria sa de prim ministru, adica sa nu se faca de ras statul roman cand este vizitat de delegatii straine oficiale: sa aiba o apa, o mentosana, o maslina etc! 


lista rusinii


Ce te scarbeste la omul asta? Ceea ce e tipic pentru marea masa a celor din anturajul lui Basescu: oamenii astia toti sunt...falsi! Pana la gretzosenie! Cand apar in reflectoare se dau rotunzi, mari oameni de stat, patrioti, iubitori de popor, gata sa-si dea umila viata pentru binele oamenilor. Cum se sting luminile, hopa isi dau arama pe fatza!!! Si abia acum sunt ei insisi, cu caracterul lor marunt si infect. Ce-i trebuia lui MRU pentru protocolul de stat sampon si parfum si crema de piele?! Daca venea madam Merkel in vizita se apuca MRU sa-i dea "distinsei" la sub-brat cu spray? Sau o alifia pe coapsa in sus contra vergeturilor?!? O javra.


javra la javra trage!