sâmbătă, 8 septembrie 2012

FELICITARILE, MASA SI DANSUL - DUPA!

Dupa bombardamentul concertat al "comunitatii internationale" asupra "loviturii de stat" din Romania, statul de drept a fost restabilit, tanara, imberba si acneica democratie mioritica a fost resuscitata cu succes(uri), pluralismul si el, mai ales institutiile statului, cu deosebiere CCR, chintesenta justitiei divine.

Cu alte cuvinte, bombele "lumii bune" au salvat-o pe Aspazia, pe Motoc, pe Zegrean, pe Alina Ghica, Daniel Morar si pe insasi Kovesi! Dar mai presus de orice si oricine, ogivele occidentului luminat il salvara pe ...
Augustus - Cel slavit printr-o intrupare divina, Marele si Unicul, Alesul si DOMINUS ET DEUS...chiar el, Traianus BaSILAGRETZOSUL! Nici in cele mai crunte si halucinante betii de pe Biruinta nu visa BaSILA ca va veni o zi cand intregul Univers isi va da mana in marea Spirala a Iubirii intru intubarea, perfuzarea si reanimarea lui Dumnezeu pe Pamant! Vestalele democratiei au rapus demonii tiraniei. Binele a invins raul, frumosul... uratul! Basescu a triumfat, Ponta si Crin au zbughit-o cu coada intre picioare iar 7,4 milioane de cetateni au picat de fraieri!




Odata revenit in barlogul de la Cotroceni, Basescu a tinut sa-i stigmatizeze pe uzurpatorii USL si indirect pe cei 7,4 milioane pentru tentativa lor de lovitura de stat, totodata remarcand cu incantare ca desi statul a fost facut tandari in aceasta ambuscada tenebroasa, totusi institutiile au rezistat stoice cu pretul ultimei picaturi de sange (vezi CCR, CSM, DNA si Serviciile Secrete). Dupa alte 2-3 zile de la acest oprobriu public, BaSILA mai iese o data la rampa pentru a-si declara de data asta recunostinta catre "aliatii externi" UE si SUA, multumind precum ultimul gainar scapat de la arest de un militian milostiv si betiv (sensibilos la vederea nevestei aluia pupandu-i mana ravasita de durere si la vederea jumatatii de coniac scoase de sub fuste).

 „Stimate Domnule / Stimată Doamnă,
 Îmi face plăcere să vă adresez cele mai sincere mulţumiri pentru sprijinul ferm pe care l-aţi acordat instituţiilor statului român pe tot parcursul crizei politice severe din perioada 3 iulie – 27 august 2012...Acest rezultat nu ar fi fost posibil fără susţinerea dumneavoastră constantă, pentru care doresc încă o dată să vă mulţumesc.
Vă rog să primiţi, stimate Domnule / stimată Doamnă, expresia consideraţiei mele foarte înalte, alături de marca aprecierii mele personale deosebite.
 Traian Băsescu
Preşedintele României” 
(din scrisoarea adresata de BaSILA liderilor UE si Nato, joi 6 sept. 2012)...Dupa acest moment basist de lins in palma, a venit si reply-ul: Barosso (militianul milostiv), coplesit de propria prestatie scabroasa, s-a autofelicitat pentru isprava sa de a apara statul de drept in RO, juisand mandru ca dintr-o singura flegma a dat de pamant cu 7,4 milioane de ...romantici.

"Datorită UE şi Comisiei Europene a fost posibil să evităm schimbările nedemocratice din România şi trebuie să fim mândri de acest lucru, pentru că am fost în stare să reinstaurăm statul de drept in Romania". (Barosso, presedinte Comisia Europeana, vineri 7 sept 2012)



 Si ca melodrama sa fie completa, judecatoarea de la CCR - care rasufla si ea usurata ca lovitura de stat a esuat (si si-a putut pastra in felul asta umila leafa de 160 milioane de lei vechi, pe luna, plus privilegiile de "smechera" care decide soarta unui popor) - pune bomboana pe coliva, aratandu-si indignarea ca Parlamentul MAI ESTE INCA in functie dupa ce si-a permis sa-l bage la inghesuiala pe Prea Luminat. Motoc spune nici mai mult, nici mai putin ca Parlamentul "ar trebui sa fie DIZOLVAT!" 





PS. in America Cetrala, mai exact in Honduras, au inceput sa se infiinteze in premiera ORASE PRIVATE! Exact ca un srl, un butic, o taraba!!! Orase cu legi proprii private, politie privata, tot tacamul! De ce? Pentru ca tara e scapata de sub controlul statului, mafiotii si drogurile isi fac de cap. Se vede treaba ca Honduras are nefericirea de-a nu dispune de sanctitati ca Basescu, Zegrean, Motoc si Barossani. Sau ar trebui ca si noi in RO sa preluam modelul si sa ne facem propria tara, fara de BaSILA?!? Poate gasim pe undeva un maidan  sa-l luam in locatie de gestiune si sa ne...privatizam vietile!