marți, 29 octombrie 2013

PSD - BADALAU - ROMANIA

Badalau + Dragnea + Ponta = PSD
SENATORUL PSD GIURGIU - Niculae Badalau a fost pus sub urmarire penala de catre DNA.

Badalau este acuzat de trafic de influenta, ca senator, cu implicare intr-o retea de tip mafiot avand ca "obiect" al muncii -  evaziunea fiscala in domeniul alimentar (carne). Paguba data statului este de 50 MILIOANE EURO.

Cine este Badalau?...
"pa persoana fizica", pentru a cita din clasici in viata si colegi de lupta stangista trandafirie, senatorul Badalau nu este cunoscut, intelegand prin asta a fi in lumina reflectoarelor. (Pseudo)anonimatul sau o fi strategie, n-o fi, cert e ca la intuneric este mai usor sa faci manevre, manarii, escrocherii, FURTURI! Si sobolanii sapa tot la intuneric.

Daca Badalau "batranul", seniorul, nu este personaj mediatic, nu-i paguba, caci e revansat cu varf si indesat de juniorul Badalau - abonatul presei mondene de ani MUUUUUUUULTI ! Abonat nu cu vreo calitate intelectuala sau cullturala ori artistica, nici ca vreun personaj din spectrul civic de da-i si lupta cu...saracia, sanatatea, batranii, copiii, maidanezii, ecologie, rosii montane etc, NU! Juniorului Badalau ii plac fetele, da' nu fistece fata - DOAR alea care apar la televizor si-si zic vedete: Andreea Mantea, Adelina Pestritu, Ramona Gabor, Issa, Rocsana Marcu etc.

Badalau, tata
Badalau, Dragnea, primar Gr.
Badalau JR - R.Gabor

Ta-so POATE CA FURA ("poate", ca deocamdata e numai suspect, deci foarte probabil ca batranul sa fie mai curat si pur decat insasi Afrodita cea nascuta din spuma marii), asadar poate senatorul trudea si transpira din greu pentru a aduce un pic de mai bine in viata romanului de rand, ala muritor de foame si platitor din greu la impozitele catre stat, iar ce reusea si el sa agonisesca se ducea in buzunarele beizadelei de fi-so si de aici fix in chilotii Mantei si posetele si sampaniile Ramonei Gabor! Numai tata sa nu fii, dar pana la urma ce parinte nu-si doreste toata fericirea din lume pentru copilasul lui?! Mai conteaza ca banii aia sunt (poate, ca inca nu e dovedit!) luati de la gura unui popor flamand, unor batrani care n-au bani de medicamente si paine, de la gura unor copii FARA VIITOR?

Andreea Mantea - Badalau JR
ISSA (ex trupa Elegance)


CINE e, totusi, acest Niculae BADALAU? 
In 1988 Badalau a furat 4 saci cu grau (unii zic si 1 curcan) de la un CAP, motiv pentru care a fost condamnat la 1 an inchisoare, insa Ceausescu l-a gratiat de ziua sa (a lui Ceasca), la gramada cu altii.

In primul rand, adica inainte de a fi membru al regnului uman si al lui homo sapiens, cat si inainte de a fi un simplu cetatean mioritic - Badalau Niculae este PSD-ist! Din maduva oaselor pana-n odoarea pestilentiala ce-l napadeste in timp ce lucreaza din greu pentru cetateanul ce l-a votat. Si l-a tot votat giurgiuveanul, mai pe o sticla de ulei, mai pe o punga de orez sau malai, o galeata etc : Badalau este azi senator, mai inainte a fost deputat si mai la pubertatea politica PREFECT ,2000-2004, pus de ditamai ex-premierul puscarias Adrian Nastase.




CUM SE FAC BANI IN ROMANIA? 
Oh, in fel si chip, multe feluri, multe chipuri. Muncind, nu!
Spre esemplu, Badalau a cumparat un teren de 130 ha extravilan, intr-o comuna din Giurgiu (contrazice mitul ca dihorii nu dau atacul in propria ograda), prin 2006. Dar desigur ca nu Excelenta Sa in persoana l-a cumparat, ci sotioara Rodica. Pretul achizitiei - 12.000 euro. Dupa 1 an, dinastia Badalau vinde acest teren (intre timp trecut in regim de intravilan ca sa-i creasca pretul) unui client "orb", un offshore din Cipru, cu suma de...
3 MILIOANE EURO !
Au intrat pe firul afacerii autoritatile: DNA, DIICOT, ANI. Ba ca manaria cu extra-intravilan, ba ca spalare de bani, evaziune de (alti) 500.000 euro neplatiti statului impozit...Ca intr-un final toate autoritatile sa concluzioneze ca Badalau e mai diafan chiar decat insusi Isus. Imaculare de care se pare ca mai marii partidului PSD stiau si o admirau, de aceea nu numai ca n-au luat vreo masura contra-Badalau, ba din contra l-au promovat - senator, in chiar anul trecut cand PSD-USL facea clabuci la gura cu deviza:

DREPTATE PANA LA CAPAT !

Dupa ce USL s-a vazut cu sacii in caruta, castigand alegerile parlamentare cu 70% fix ca-n tarile bananiere, PONTA a recunoscut ca "dreptate pana la capat" nu a fost decat un slogan de campanie! Adica, abureala.

* mea culpa: am fost un FRAIER, am crezut ca e pe bune! dar m-am trezit cu ocazia "coabitarii", pecetluite la cateva zile dupa ...umplerea carutii - am inteles atunci ca PSD isi schimba parul, mustatile, dioptriile, burtile, dar nicicum...naravul! 

Doar anul trecut, cand se agitau apele cu alegerile locale si Referendumul pt demiterea lui Basescu, Badalau se intretinea cu vice-premierul Romaniei, ministrul administratiei si dezvoltarii regionale si secretarul general al PSD, trei in unu - Liviu Dragnea. Ca nu poate nimeni sa-si imagineze ca un monstru sacru precum Dragnea si-ar fi compromis imaginea sacrosancta afisandu-se cu un virtual PUSCARIAS !
Dovada in plus pt probitatea si ingenuitatea (!!!) lui Dragnea, acesta a declarat ieri ca : "Il stiu pe Badalau de foarte multi ani, e un om foarte serios."

Rocsana Marcu



CE S-A INTAMPLAT IERI:

Kovesi si-a sculat cu noaptea-n cap juma de divizie de procurori DNA si i-a asmutit inspre 160 perchezitii in locatii din 5 judete: Giurgiu, Prahova, Calarasi, Arad, Ialomita plus Bucuresti. Luate la bani marunti peste 100 firme straine si romanesti (multe, firme fantoma) care operau in industria alimentara, in speta cea a CARNII DE PUI. "Baietii destepti" isi facusera un circuit in sistem suveica numit "carusel" - plimbau marfa de la unii la altii, in interiorul tarii, ca si cum ar fi IMPORTAT-O din afara- situatie in care legislatia iti da anumite beneficii fiscale! Si la final "uitau" sa plateasca darile catre stat - 50 milioane euro. EVAZIUNE FISCALA. Implicati, sefi din Ministerul Finante, ANAF, APIA, avocati, contabili, administratori firma. Dar "vedetele" telenovelei penale: senatorul PSD, Badalau, si o procuroare-sef din Parchetul General, Angela Nicolae, procuroare care teoretic ar fi trebuit sa se lupte cu escrocii, nu sa se pupe-n bot cu ei.

Senatorul si procuroarea, zice-se, erau protectorii retelei mafiote. Cei doi, aparent, tineau legatura prin copiii lor, buni prieteni. De altfel, afacerile lui Badalau se desfasurau TOATE prin firmele celor 2 copii ai sai, Gabi Badalau si Sabina, abonati amandoi la contracte cu STATUL, predilect cu primarii psd!

In urma descalecarilor DNA de ieri, din cei peste 50 de invinuiti au fost "cazati" la Rahova pentru 24 de ore 20 si ceva, intre care procuroarea Angela Nicolae si fiul ei, Daniel. Azi, nedistinsa si restul companiei urmeaza sa vada daca au noroc de potol free cazon inca 28 zile.

procuror-sef penal ANGELA NICOLAE - cati ca ea?




PS.

1. GIURGIU:
  •  condus de Badalau Niculae vreme de 4 ani ca prefect si alti vreo 8 ca parlamentar
  •  judet codas ca dezvoltare economica, nivel de trai al oamenilor, standard de viata!


2. TELEORMAN:
  • condus de Liviu Dragnea vreme de...200 de ani! judetul si Dragnea se cam confunda, nu mai stii care-i unul, care celalalt, probabil judetul Teleorman ar trebui sa se numeasca JUDETUL DRAGNEA (dar poate  o fi deja stipulat in planul de Regionalizare).
  • ca si Giurgiul, la coada civilizatiei: vai de steaua noastra, un judet ca dupa bombardament, praduit de la un cap la altul, praf si pulbere, dar...fix ca si la Giurgiu, unora le merge bine!
  • paradox: capul unui judet aflat in moarte clinica a ajuns sa gestioneze si sa reproiecteze destinele unei natiuni intregi, cum altadata au facut un Cuza si-un Kogalniceanu!



O CHESTIUNE DE DEMNITATE!
    
   s

s