miercuri, 14 noiembrie 2012

ZIUA 6 (azi) - ZIUA UNGUENTULUI

M.R. Unguent
Azi au avut loc intalniri cu FMI, atat via Ponta, cat si via Basescu. Dar nici-o stire nu ia fatza aceleia care-l are ca protagonist pe fostul ministru de externe bun informator al lui Basescu, fostul sef SIE tot al lui Basescu si fostul prim-ministru de 78 zile si-un trabuc, asijderea al lui Basescu, anume pe numele lui: Mihai Razvan Ungureanu, zis si Unguent sau MRU. 

CUM si-a dat in petec rafinatul degustator de vita de Kobe la 100 milioane lei 1 kg?!? Nu ca s-ar fi reprofilat pe parizer de criza la 1,2 lei suta grame, ci ...
a spus despre Crin Antonescu: "Daca serviciile speciale s-ar implica in viata politica, atunci domnul Antonescu nu ar mai fi om politic!"...E o amenitare in stil basist? E doar o intoxicare de campanie tot in stil basisto-pedelist, in speranta ca va reusi sa bage in ceata vreo 2 alegatori straini de mersul lucrurilor pe dambovitza? De fapt, ce-a vrut maestrul deodorant sa spuna? Ca Antonescu ar avea mari buboaie in cap, de care serviciile secrete ar sti, dar deocamdata prefera sa taca? Cam asta s-ar subintelege, afirmatia sa fiind destul de transparenta. 

Daca lui Crin Antonescu i s-ar fi putut imputa ceva pana acum, cu siguranta Basescu ar fi facut-o deja de mult! Dar Crin nu are "scheleti" in sifonier, nu are ce ascunde si de ce se teme! Degeaba s-au straduit ai lui Basescu sa-i scormonesca in trecut, viata lui Crin e anosta la capitolul "elemente compromitatoare si penale"! N-au gasit decat ca si-a cumparat un apartament in Primaverii! Un apartament, atat,  impreuna cu sotia sa, europarlamentara Adina Valean! Dupa 20 de ani in politica, "mogulul" Crin si-a permis mega-luxul sa-si cumpere un...apartament!!! Daca privim poza de mai jos, cam cum suntem tentati sa-i interpretam pe Crin si Adina : dubiosi, penali, corupti, antinationali si mafioti SAU mai degraba niste oameni...cam ca oricare dintre noi, fara sa idealizam?


Crin si sotia, Adina - sept 2012

Cu siguranta nici Crin nu e vreun sfant, in abstract, dar punandu-l in oglinda cu altii - exemplu cu Basescu, seful lui MRU - pai atunci chiar e un sfant si-ar mai trebui si beatificat ca atare! Caci oare aceleasi servicii secrete chiar nu stiu nimic despre cangrena portocalie din capul lui Basescu?! Cu "dosarul flota" cum ramane?! Cu casa din Mihaileanu?! Cu casa din Baneasa a fetei mari, Ioana Basescu?! Cu Rosia Montana al carei agent de propaganda ar fi, contra unei cote-parti substantiale?! Dar cu prezumtivele legaturi pur mafiote cu Viktor Bout, cel mai mare traficant de arme din lume al carui avion Basescu il folosea pentru zboruri dubioase catre Arabia Saudita?!? 

Se zvonea prin targ ca leprele au intotdeauna castig de cauza in viata asta, dar parca ne asteptam ca un rasat precum MRU sa-si castige altfel locul in istorie, adica onest si demn, nicidecum ungandu-se cu toate alifiile, pe modelul onctuosului sau sef penal!


Basescu + Bout "traficantul mortii"!
Bout



O CHESTIUNE DE DEMNITATE!