luni, 12 noiembrie 2012

ZIUA 4 - FELICIA FILIP, PRIETENA USL

                                                

Celebra si indragita soprana FELICIA FILIP se implica deschis in campania pentru alegerile din 9 decembrie, asa cum fac toti marii artisti din SUA in campaniile liderilor lor, exemplu - Angelina Jolie, Brad Pitt, Clint Eastwood, Morgan Freeman, Beyonce etc...Felicia Filip sustine USL in campanie, concret sprijina...
campania celui mai tanar candidat din aceste alegeri, anume EMIL PANTELIMON, un tanar de doar 23 de ani ce candideaza pentru deputati in numele USL, intr-un colegiu  din Covasna. Ea apreciaza capitalul de moralitate si respect al candidatului USL, cat si cultura, inteligenta si implicarea sa si spera ca astfel Emil Pantelimon sa fie un exemplu pentru tanara generatie, de responsabilizare vizavi de pulsul societatii, in conditiile in care tanara generatie trebuie marturisit ca manifesta prea putin interes pentru viata politica si sociala, un motiv in plus ca atunci cand un tanar bine-intentionat si determinat decide sa se implice el trebuie sustinut de oameni "mari" si iubiti de restul lumii, precum Felicia Filip.

PS. ca un element de statistica si...curiozitati electorale, mai trebuie spus ca tot USL detine si recordul la CEL MAI VARSTNIC candidat pentru alegerile din 9 decembrie, anume redutabilul istoric si academician Dinu C. Giurescu, 85 de ani, candidat tot pentru deputati, intr-un colegiu din Bucuresti.


Dinu C. Giurescu - USL
Emil Pantelimon - USL