duminică, 11 noiembrie 2012

ZIUA 3 - DEPUTATII PDL, MITA SI MOARTEA

Severus Militaru, deputat PDL - a omorat un batran?
A 3-a zi de campanie in perspectiva alegerilor din 9 decembrie 2012 vine cu noutati macabre si penale! E o intamplare ca protagonistii sunt parlamentari PDL in functie sau o fi vreo trasatura endemica a regimului Basescu-PDL care timp de 8 ani s-a limitat la a ne trata cu scarba si nesimtire?!

Azi doi deputati PDL aflati in campanie pentru inca 4 ani de clocit si scuipat poporul roman se fac responsabili unul de luare de mita grasa, celalalt macar indirect si moral de...crima!...
Deputatul PDL de Vrancea, Alin Trasculescu, seful filialei portocalii pe judetul Vrancea, a fost prins de catre DNA in flagrant in timp ce primea mita de la un om de afaceri - nu mai putin de 50.000 euro!!! Cu ce ocazie festiva? Pai, ca tot omul lui Basescu, Blaga si Videanu: ca sa-i faciliteze obtinerea de contracte din partea autoritatilor statului, deci pe bani publici si multi! Deputatul PDL-ist urma sa faca demersuri pe langa Elena Udrea (care probabil urma sa-si ia si ea cota-parte!) iar aceasta dimpreuna cu gratiile din dotare sa rezolve chestiunea. Procurorii DNA l-au arestat (caci daca exista flagrantul chiar si parlamentarii pot fi arestati!) si au cerut deja Parlamentului ridicarea imunitatii parlamentare pentru derbedeu.


Alin Trasculescu, deputat PDL- prins cu mita la purtator!

Alt caz, de data asta funebru, are in centru tot un deputat PDL, de Gorj - Severus Militaru, care se afla in plina campanie de imbrobodit o lume saraca si amarata, anume a plecat disperatul din usa in usa ca sa declame tuturor ce mari fapte de arme in slujba poporului a facut el personal si, desigur, onorabilul sau partid PDL. In poarta unui batran din Matasari, deputatul PDL a decis ca-i cazul sa-l infrunte pe om cu arhiconsacratele aroganta si nesimtire portocalii exersate indelung (vreo 8 ani numai!). Batranul a vrut sa-i ceara socoteala parlamentarului despre pensia sa, si anume ca de ce nu i s-a recalculat pensia! Cum il vedeti in poza, PDL-istul, bine crescut in falci, i-a adresat batranului nostru niste vorbe mai acide care atat l-au macinat pe acesta incat a facut infarct si a murit intr-un sfert de ora! Cine credea ca nesimtirea este inofensiva, iata raspunsul - nu, nu este, ba e de-a dreptul criminala! Mai ales cand vorbim de nesimtirea PDL, partid care parca ei au inventat nesimtirea, au reteta lor speciala si secreta pentru ESENTA de nesimtire in stare pura!


Sefa!

DE UNDE atata tupeu pe oamenii astia ai lui Basescu?! Sa calci in picioare o tara intreaga, s-o umilesti si s-o scuipi zi de zi, timp de 8 ani de zile - si apoi sa vii in fata oamenilor precum niste sfinti neprihaniti, sa le vinzi oamenilor gogosi despre cat de bun, de drept si inimos ai fost tu...si vei fi si de acum incola la fel, ba mai mult decat atat!!! Cum poate fi natura asta umana, in cazul unora, atat de...degenerata?!?

PS - si cand te gandesti ca smenarii astia doi au fost pana acum 4 ani in Parlament si nimeni NU a auzit nimic de existanta lor!!! Iar acum s-au spart ca niste puroaie infecte.


O CHESTIUNE DE DEMNITATE!