miercuri, 28 noiembrie 2012

ZIUA 20 - SUNATI LA 112!

Dumnezeu pe pamant!
PONTA E BOLNAV! CRIN E BOLNAV! Parlamentul e bolnav! Guvernul la fel! Aia 7,4 milioane de cetateni care i-au zis lui Basescu sa se duca-n ...panzele albe! 

Suna cineva la 112?! Extrema urgenta! Popor in moarte clinica! Numai Capitanul rezista stoic molimei generalizate de pe punte! Sa fie oare gratie suvoaielor de whiskey ...
revarsate fara incetare in jos pe esofag, de la primul cart la ultimul?!? Acest Barba Albastra, acest Nemo, acest Hook, acest Jack Daniels si Sparrow la un loc, acest Titanic si Nemuritor si Terminator, acest Tarzan mioritic-dambovitean, Mafalda, Newton, Einstein, Platon si Cartarescu (!), acest Mesia al neamului romanesc, necinstit de jumatate din contemporani (cum se intampla de fapt oricarui geniu in viata, neinteles, surghiunit si crucificat prometeic pe stanca, la discretia vanturilor si vulturilor flamanzi)...deci, Dumnezeu pe pamant, s-a gandit sa iasa de la pupitrul ingust al Cotrocenilor la masa larga de prost gust a lui Turcescu de la b1. Si Presedintele s-a repezit in toate partile, precum un dulau in calduri tintuit in lanturi grele vesnicii dupa vesnicii si odata slobozit "asupreste" tot ce-i iese in cale, indiferent de principii, gusturi sau...regn!




Si totusi, Inaltimea Sa Fetida si-a manifestat predilectia catre doua personaje: Crin Antonescu si Victor Ponta, mai ales acesta din urma. Asta pentru ca vine cu pasi repezi ziua de 9 decembrie, cand USL va castiga alegerile la un scor mult prea mare pentru ca PDL-ul Abjectului sa mai conteze in viitorul Parlament. Basescu se simte extrem de amenintat de perspectivele ce se arata odata cu ziua de 10 decembrie: USL a anuntat deja ca va face schimbari serioase in Legislatia din Romania si, in primul rand, va schimba Constitutia, astfel incat viitorul Presedinte (inca din 2013) sa NU mai poata confunda tara asta cu...flota sau casa din Mihaileanu sau cu acidul hialuronic din buzele eminentei analfabete ajunse europarlamentar! Si sa nu mai confunde nici institutiile statului cu proprii sai ospatari de la Golden Blitz, de la vreo carciuma sordida din Anvers sau de aiurea!




Toate flegmele pe care Basescu le expectoreaza din profunzimile metastazelor lui purulente nu fac decat sa se intoarca fix in propriul obraz! Oamenii au inceput de ceva vreme sa-l citeasca pe Pirateria Sa, stiu deja cu cine au de-a face, pe putini mai reuseste sa abureasca. Increderea lui personala in randurile oamenilor este de-a dreptul anemica si rahitica, cam de 3 ori sub cea de care se bucura atat Crin, cat si Ponta. Basescu este deja trecut si istorie. Zvarcolirile lui nu au decat intentia sa-si mai amane pe cat posibil extinctia, cu o luna sau juma de an sau 2 ani! Desi, cine il mai vede Presedinte pe Basescu inca 2 aani, pana in 2014 cand ar trebui sa-i vina sorocul de drept?! Oricat ar fi cineva de orbit de pasiunea pentru Basescu, tot nu poate sa-i mai dea zile pana-n 2014! 




CE A SPUS Basescu aseara, la promenada? Ca Ponta e bolnav de mitomanie (deci ca ar minti de-ar stinge!), cum Crin e bolnav de...somn! Ca Ponta e prea mic pentru o functie asa mare si Crin a pierdut sansa de a fi Presedinte caci "a pierdut busola" (deci nu sticla!!!)...A mai latrat cum ca Ponta e prost, din moment ce a putut sa conceapa posibilitatea ca Romania sa dea veto la Consiliul European pe bugetul 2014-2020 (care Consiliu a fost un esec, dar numai Basescu in superinteligenta sa galactica l-a luat de succes in timp ce toti ceilalti 26 de sefi de stat au plecat la casele lor negri de ciuda, Basel s-a intors la timona cu obrajii cracanati de ras pana la ceafa in 7 straturi!!!). Ponta mai e un "pisicutz" cand vine la Cotroceni in vizita iar cand pleaca o da pe zmeul. Si a mai zis ceva cu referire la rasa batracienilor si cea porcina, anume ca el poate inghiti la o adica un broscoi, fie si raios, dar ...UN PORC, nu merge, frate! USL ar fi in conceptia democratului Basescu - o constructie antieuropeana, dar ferice pe noi cu EL, care nu va ingadui - cat va mai avea sticla gat, si wiskeul  grade! - ca Romania sa fie sustrasa idealurilor ei europene si americane! Dupa cum nu va tolera subminarea institutiilor statului, alea dedate cu mirul Independentei: ANI, CSM, CCR, PARCHET General, DNA si, mai nou, CSAT! In final, Basescu si-a exhibat preeminenta in materie de politica si relatii externe, intrebandu-se retoric "Ce sa-mi spuna mie Ponta in materie de relatii externe?!" La care, diafanul (a nu se intelege, contrar aparentelor, "jegosul"!) Turcescu s-a gandit sa dea o limba de ajutor (sa perieze, adica!) raspunzand: "MIAU!" 




DE CE VA MURI BASESCU, foarte curand? IN PRIMUL RAND, propria sa boala, care-l macina si topeste pe dinauntru mai rau ca arsura de fier incins (vorba batranului Nichita Stanescu), boala asta mai necrutatoare decat orice cancer si ciuma, fie ea si portocalie - megalomania lui - va fi si cea care-i va arunca lui Basescu tarana peste cosciugul politic! Amin!



ha,ha,ha!


ps.1. OARE cea mai importanta chestiune? sau e deja banalitate? -  Basescu a spus raspicat ca NU il va nominaliza premier pe Ponta dupa 9 decembrie! Dar asta se stia deja, nu? Si atunci???...Balacareala in "dulcele" stil clasic basist.

ps. 2. CUM va intra Basescu Traian in istoria acestui neam? Pai hai sa-i amintim, ca doar ne amintea si el aznoapte ca nu mai are 54 de ani, ci 62! Deci...este singurul sef de stat JAVRA:

"IESI AFARA, JAVRA ORDINARA!"
- asa i-au strigat chiar din poarta Cotrocenilor nimeni altii decat "oamenii legii", politistii si sindicatul lor!
- nu ca lui Basescu i-ar pasa, dar asa...sa ne simtim si noi consolati, macar partial, cam de 0,0001%!