marți, 20 noiembrie 2012

DIN SUBTERANELE GENETICII - HORIA GEORGESCU

Horia Georgescu - Batman, frate!
Mediatizat peste masura in ultima vreme si-n termeni profund peiorativi si penali, au iesit la lumina noi amanunte din viata acestei jigodii ajunse mare stab pe mosia lui Basescu, si anume seful A.N.I. - adica al Agentiei Nationale de Integritate, un fel de for martial sau macar olimpian care vegheaza la apararea probitatii, moralitatii, integritatii societatii noastre mioritice, cu aplecare predilecta spre lumea politica damboviteana. Ca sa fie clar: fara A.N.I. ...
si mai ales fara de Horica ne-ar manca decadenta, promiscuitatea, jegul social si politic, intr-un cuvant ne-am dezintegra sub munti de degenerare spirituala si morala si-n cele din urma ne-ar manca viemii hoiturile depravate. Dar, ce fericire pe capul nostru! - exista A.N.I. si seful ei care lucreaza pentru noi!!!

CINE este acest Horia Georgescu? Am mai scris si AICI . Omul e plin de case pe care nu prea are cum sa si le justifice si nici nu are cine sa-l ia la intrebari de genul "bre, Horica, da' cum ai facut matale de ti-ai cumparat 3 case intr-o singura luna?!? de unde ai avut matalutza vreo 450.000 de euroi?! ca esti doar un parlit de bugetar, si statul roman cica e sarac si lugu lugu, blabla!!!"...Teoretic, Horica ar trebui sa se ia singur la intrebari - ca asta e fisa postului, nu de alta! - dupa care sa se ia si de guler si sa se azvarle cu scarba imperiala fix la Rahova! 





Horica a explicat cum de a avut bani sa-si cumpere 3 case intr-o singura luna, in Brasov si Bucuresti: a imprumutat vreo 150.000 euro din banca si alti vreo 300.000 de la ...nasi! Cum avea sa dea inapoi banii nasilor? "Ma mai ajuta si parintii!!!" - a raspuns halucinant, altii ar spune intr-o tusa psihiatrica, Horica. Acuma insa, apare in scena fratele lui Horia, Sorin Georgescu care e oarecum oaia neagra a familiei sau mai degraba fiul ratacitor. Sorin se pare ca a fost revolutionar autentic, are in sensul asta si carnet care atesta, dar  are chiar mai mult: semne pe corp, caci a fost impuscat in revolutie! De pe urma lui Sorin profita ta-so si frate-so, care infiintara dupa Revolutie o firma cu toate facilitatile aferente luptatorilor in revolutie. Dupa un timp, cat Sorin se afla in strainatate la tratament de pe urma impuscaturii, ta-so il devaliza de firma! Ca sa fie sigur ta-so ca nu pune Sorin mana pe averea ce-a agonisit-o transpirand la greu ca militian si securist si comandant de puscarie la Codlea, ta-so isi VANDU cele 3 case lui Horia! In felul asta, Sorin nu mai putea ataca in instanta un act de vanzare -cumparare!!! Suna ca in Dallas, nu? Insusi Sorin a facut aceste marturisiri, nedreptatit cumplit de propria familie. 


J.R.

Sorin a mai spus si cum a dat Horica spaga 18.ooo de euro ca sa fie angajat la DNA (fostul PNA)! Bani pe care chiar el i-a imprumutat fiind de fata in momentul "ia spaga, da-mi spaga". In plus a mai spus ca Horia se droga, facea betii crunte incat cand cobora din masina o lua in 4 labe! Cat despre studiile lui Horia care sa-l recomande intr-o oarecare masura ca presedintele ANI: Sorin a spus ca Horia nici nu dadea pe la facultate, deloc!, fiind tot timpul impreuna prin tara. Si de ce ar mai fi trecut pe la cursuri cand la Dimitrie Cantemir  unde "studia" el dreptul, la Brasov, ta-so era mare smecher, seful consiliului de administratie!!! Dovada eminentei cenusii, Horica termina facultatea cu media 6 si un pic. Fix media potrivita pentru a intra in gratiile ilustrului geniu neinteles, Dumnezeu pe pamant, Basescu. Cin-se-aseamana...  


fratele, Sorin
taticu, Marian Georgescu
nasul nasilor nasilor!



O CHESTIUNE DE DEMNITATE!