duminică, 18 noiembrie 2012

ZIUA 10 (update) - DRAGNEA SI CATALINA

Catalina Stefanescu - USL, TELEORMAN, T. Magurele
Cateva zile la rand, statiile tv nationale, cu predilectie acelea portocalii, au brodat si batut moneda pe marginea candidaturii - aparent nefiresti si de stigmatizat - a Catalinei Stefanescu, candidata la Camera Deputatilor din partea USL in colegiul nr.1 Turnu Magurele, Teleorman.  

DE CE vroiau posturile tv arondate intereselor abjecte ale lui Basescu s-o puna intr-o lumina nefavorabila pe Catalina Stefanescu? Dincolo de motivul infantil si stupid ca este candidata taberei adverse, aceste posturi invocau un alt motiv la fel de pueril menit s-o marginalizeze pe candidata USL, anume ca-i prea...tanara! Ca ...
nu are decat 23 de ani! In plus, al 3 lea motiv - ca este secretara si protejata lui Liviu Dragnea, presedintele C.J. Teleorman si secretarul general al PSD.

DE CE ar putea fi privita cu suspiciune candidatura Catalinei? Pentru ca doar cu cateva zile inainte de anuntarea acestei candidaturi in mass media centrala a aparut o poveste de-a dreptul jenanta (si e doar un eufemism) in care o alta secretara - mai exact sefa de cabinet - a liberalului Radu Stroe avea sa ajunga ditamai secretarul general adjunct al...Guvernului Romaniei! La 27 de ani. Dar nu varsta era problema Andreei Lambru, ci felul abject in care a escaladat scara sociala, anume prin relatii sexuale cu cine a trebuit din PNL! Pentru aceste acuze ale mass media la adresa lui Lambru exista si dovezi, inregistrari telefonice.


Andreea Lambru

Pentru cei doar 23 de ani ai Catalinei Stefanescu sa ne grabim sa ridicam piatra? S-o punem la zidul infamiei pentru ca alte tinere - gen Lambru - isi fac loc in viata asta folosindu-se exclusiv de farmecele primitive?! E adevarat ca pacatul de a generaliza este foarte la indemana in Romania, dat fiind felul de a face politica mai ales in ultimii 8 ani, in guvernarea lui Basescu, care ne-a obisnuit cu figuri de ceara precum Udrea, Anastase, Vass, Turcan, Eba si atunci suntem tentati cu totii sa credem ca orice noua tanara aparuta in viata politica este numai o...alta Udrea! Sau alta Eba! Desi, Eba, sa recunoastem, e unica si chiar irepetabila! Din fericire...


Raluca Turcan
Fata lu' Dumnezeu pe pamant

Nu-i aprioric un pacat sa ai 23 de ani, nu-i deloc nefiresc sa ai vise mari la doar 23 de ani! De fapt, oare cele mai mari vise ale noastre nu la varsta asta le avem?! Acum crezi ca poti schimba lumea, ca o poti face mai buna si mai dreapta! Daca e sa gasim un "pacat" acestei varste, acela e ...naivitatea! Dar parca e mai degraba un pacat pozitiv, caci totul incepe cu un vis, chit ca deseori se dovedeste a fi mai mult de atat, o utopie. Iar Catalina a spus ca vrea sa faca bine oamenilor si simte ca poate acest lucru. Cand va avea ocazia sa faca acest bine si NU il va face, atunci s-o condamnam! Nu inainte. Cat despre faptul ca este protejata lui Dragnea...sa zicem ca asta e norocul ei! Pana la urma Dragnea isi risca reputatia sustinand-o si probabil nu ar face-o daca nu ar crede in probitatea Catalinei si-n bunele ei intentii. Cand vom auzi public despre un scandal promiscuu in care Dragnea si Catalina sa fie protagonistii, gen Lambru si Stroe, atunci ...ei bine, abia atunci vom avea cu adevarat motive sa o blamam pe Catalina Stefanescu. 


Liviu Dragnea - candidat USL

Catalina Stefanescu: 23 ani, absolventa Facultatea Limbi Straine Moderne, master "Politici publice si integrare europeana" la Scoala Nationala de Studii Politici si Administrative, Bucuresti. Vorbeste fluent 3 limbi - engleza, portugheza, rusa. Este membra PSD din 2008. Are un apartament obisnuit, o masina obisnuita (Citroen) si o datorie (obisnuita si ea) la banca, de 500 milioane lei vechi, probabil luati pentru a-si cumpara casa.




    

ROMANIA PUTERNICA