vineri, 30 noiembrie 2012

NUMARATOAREA INVERSA A INCEPUT !

ARD sau baietii care mai vor sa ne faca o tura!
MAI SUNT 10 ZILE si apele se vor limpezi! Pe 9 decembrie ne vom incolona (unii dintre noi) spre sectiile de vot sa ne alegem viitorii parlamentari, dintre care probabil 3 sferturi vor fi aceiasi de azi, insa unii sub alte culori, in alte carute si cu alte palarii, desi aceleasi Marii!

Fosta putere portocalie de pana mai ieri - PDL - a incercat o rebranduire, adica o smecherie ...
ca sa nu-i mai recunoasca lumea, si si-au schimbat culoare (albastru), cat si nume (ARD), ba chiar si-au adus si niste fetze, cica noi si proaspete. Nenorocirea e ca lumea a cam inceput sa se prinda si nu prea mai e dispusa sa se mai lase imbrobodita inca o tura de ACEIASI derbedei care ne-au scuipat flegme in ochi de 8 ani de zile, au ruinat Romania furand cu nesimtire suverana, au pozat cu totii in Dumnezei pe pamant - dupa modelul sefului de la Cotroceni, ne-au umilit, ne-au taiat salarii cu 25%, pensii, alocatii si indemnizatii, au taiat chiar si pemparsii si laptele praf pe care le primeau nou-nascutii!!!

V. Blaga "imaculatul"!
DE CE au facut ei aceste taieri in carne vie? Cum de ce?! Ca sa ne salveze ca popor si fiinta nationala! Pe altarul crizei mondiale inexpugnabile. PDL si Basescu practic s-au sacrificat, cel putin politic, avand curajul imperial de a-si expune piepturile goale si a lua cele mai aprige (singurele opurtune si de bun simt!) masuri de salvare! Si doar pentru ca FIINTA EXTRAORDINARA (a NU se citi in subtext "javra ordinara"!) a dispus din tronul de la Cotroceni, ragaind dupa 2 sticloaie de whisky pe burta goala (in loc de ceaiul de dimineata): "pe ei, pe ei, pe...mama ei (de criza si recesiune)!"  Sub amenintarea ca nu se vor mai putea plati pensiile oamenilor si salarii (in vara 2010), daca nu se iau masuri ferme. DAR de ce s-a ajuns in situatia aia??? Asta nu a vrut sa spuna FIINTA EXTRAORDINARA, dar noi ciumpalacii am inteles: atat de mult si-au bagat raturile de porci avizi in butoiul cu miere (euroi) al tarii, ca s-a ajuns la fundul lui! Doar nu suntem o tara de retardati si oligofreni incat sa credem ca in Romania doar Nelu Iordache a furat 6 milioane de euro???!!! Noi o stim prea bine: d-alde Nelu Iordache, multi!!! Cel putin cateva sute de hoti cu milioanele si zecile si sutele de milioane de EURO furati, mai ales in ultimii 8 ani de epoca basista jegoasa si nesimtita! Plus alte mii de gainari care-au ciugulit si ei, care cum a putut, cu zecile sau sutele de mii, tot de euroi! Una peste alta, se estimeaza de catre niste docti (cica informati si specialisti) ca paguba din bostani ar fi in Romania de 70 MILIARDE DE EURO! Cica asta ar fi cota de furaciune de 23 de ani incoace. Adica, numai atat?!? Pai PIB ul Romaniei este azi de vreo 130 mld euro. Numai Basescu a luat de 2 ani de zile, de la FMI, 20 mld euro (care unde sunt???)! Numai apartamentul din Baneasa, al Ioanei Basescu, este 1 milioan euro! Numai in garajul lui ginerica al lui BaSILA (Bogdan Ionescu, Syda-sotul EBA) sunt alte cateva milioane euroi pe roti!!! Despre ce vorbim?!?

UNGUENT si blonda din dotare (care capusa Oltchimul)
A. Pavelescu "ala mic cu capu' mare" - Basescu
M. Neamtu - nostalgic legionar, umbla vorba!

BASESCU TRAIAN putea de unul singur sa puna Romania pe butuci? Evident ca nu. Tot jaful s-a facut in cardasie, in gasca, in haita: Blaga, Berceanu, Videanu, Udrea + Cocos (imbogatiti cu un mizilic de 20 mil euro din afaceri cu spitalele, fix pe vremea cand Basescu taia salariile si pensiile amaratilor!), Anastase (si ta-so), Ritzi, Placinta, Falca, Pinalti, Blejnar (zis si Regina, ala care facea coleta din vami si trafic cu combustibil, inventand chiar si o metoda de evaziune si hotie "metoda Blejnar"), MRU (= SIE), Macovei, Mircea Toader, Cristian si Cezar Preda, Hoara (il mai stiti? ala care a modificat relieful doar sa aiba omul debarcader la scara pentru salupa sa!!!), Patapievici, T. Ungureanu, Valeriu Tabara (agricultorul lui peste a "albit" degeaba), Boagiu (mana dreapta a lui Basescu...una dintre multiplele maine drepte!),  Igas (ex ministrul de interne analfabet, dar "de incredere" ca alta mana dreapta a FIINTEI EXTRAORDINARE), Urban (care mictioneza pe tot ce misca, precum Comandantul), Visan (fugit in barca altora), Sulfamida, Botis, Sever COTOI Voinescu, W. Branza, Baconski vot la foc automat Paris, Boc...si lista curge mai departe, dar din sila, ajunge! TOTI smecherii astia vor in continuare sa ramana la butoane, de ce? Pentru ca se merita! Pentru ca le-a placut jucaria si de ce s-o dea din mana?! Si nu in ultimul rand - pentru ca mai au inca scuipat in gura si poate mai avem si noi vreun por liber pe obraz ori in cerul gurii, neajuns pana acum de flegmele lor portocalii - purulente!







O CHESTIUNE DE DEMNITATE!