marți, 13 noiembrie 2012

update ZIUA 4 - CAND BASESCU SCOATE CAPU'!

Basescu si-a epuizat stocul de abstinenta logoreica, aroganta, smechereasca, tupeista si grandomana si iata ca azi 12 noiembrie, in a 4 zi de campanie, iese din ascunzatoarea de la Cotroceni, precum un sobolan din scorbura ranceda si incepe sa-si exhibe rasuflarea putrefacta si coltii ingalbeniti, in speranta ca se vor mai fi gasind niste unii care sa puna botu' si sa le tremure izmana de uraganul Sandy ce l-ar putea porni fostul bisnitar de...
blugi de Anvers, Traian Basescu. Discurs lung de vreo ora, tuse grave sau voit grave dar intre timp rasuflate, apropouri si amenintari in stilul "e bine, dle chestor?!...". Deci, pentru cunoscatori, suntem deja intr-o opera clasica. Pentru toata lumea insa este clar pana la translucid - Basescu a decis sa intre personal in campanie, vazand ca ai lui PDLei se scufunda de la o zi la alta in haznaua istoriei si sub tavalugul USL-ului si al dispretului manifestat de populatie fata de tot ce-a insemnat guvernare portocalie anti-cetatean. Mai tineti minte inundatiile din 2010? Basescu s-a dus sa vada despre ce e vorba, la Dorohoi, si in loc sa-i consoleze pe oamenii ramasi fara case, fara absolut nimic, el s-a rastit la ei ca e vina lor ca nu si-au asigurat casele la banci! Iar o profesoara i s-a plans ca are salariul prea mic, de unde sa mai dea si la banci! "Hai sa renuntam la tatisme!" i-a replicat Dumnezeu pe pamant, iritat.


Basescu si profesoara - Dorohoi, Botosani.

Asadar, timp de o ora Basescu s-a ratoit la tot ce e de alta culoare in Romania. Si-n tot acest timp strangea puternic intre dinti, ca pe un ciolan de care se temea sa nu fie deposedat de vreun alt dulau, maretia statului de drept si votul ca fundament al acestui stat de drept ce trosnea din toate articulatiile sub presiunea  maselelor prezidentiale vorace. Basescu a perorat la nesfarsit despre statul de drept si despre cat de sublim si sfant este votul!!! Ce inseamna asta?!? Ca individul asta este de-a dreptul un animal politic genial si diabolic  SAU ca pur si simplu este numai un caz de urgenta medicala si cineva ar trebui sa se sesizeze si sa trimita brancardierii sa-l ridice bine legat si sa-l infunde in laboratoarele spitalului 9? Ce relatie ai tu Basescu Traian cu statul de drept, alta decat ca-ti place sa-l calaresti pana-l nadusesti?! Dar cu maretia votului ce treaba ai tu??? Ca parca mai ieri, prin vara, iti patai tricoul albastru cu spume pe scenele tarii indemnand oamenii sa nu mearga la vot!


iulie 2012 - "nu mergeti la vot!"

Basescu a mai descris cumplitele atrocitati comise de USL impotriva institutiilor statului, evident statului ala de drept - adica, ANI a lu' Horia Georgescu, CSM al lui Alina Ghica, Haineala si Danilet karate kid 2, CCR al Aspaziei Cojocaru (aia cu banda de mafioti care vindeau lucrari de admitere la Drept pe vremea lui Ceausescu), DNA al lui Morar si Procurorul General al Patriei, zis si Kovesi! Au tabarat "mafiotii" din USL si din mass media "intacta" pe ele, pe institutii - adica pe Aspazia, Ghica, Haineala etc - sa le linseze ca-n evul mediu barbar si intunecat!

Nu a uitat Basescu sa aminteasca despre Referendum, anume: aia 7,4 milioane de cetateni care "vorbeste lumea" ca ar fi votat impotriva lui Basescu, de fapt...nu e chiar asa!!!!!! Ca procurorii DNA ai lui Morar si Kovesi au descoperit in 3 sectii de vot 500 de voturi fraudate! Asta inseamna ca daca la fiecare 3 sectii votare sunt cate 500 de voturi fraudate, la totalul de 18.000 de sectii rezulta ...3 MILIOANE DE VOTURI fraudate!!! Deci, nu 7,4, ci doar vreo 4,4 milioane de cetateni ar fi votat contra lui Dumnezeu pe pamant, restul sutelor de milioane de oameni au fost de partea lui si-l iubeau ca pe Mesia reancarcat! - asa cum o fac si azi! Concluzia, tara ma vrea, oamenii ma "iubeste" si jana nu e moarta, jana se transforma...in apologeta statului de drept si al votului suveran. Mai tineti minte cand dupa Rferendum, in august 2012, procurorii lui Morar si Kovesi au plecat prin satele mioritice sa-i ia pe tarani la intrebari cu cine si cum au votat?! S-a ajuns pana acolo ca au intrat dupa ei in biserica!!!!! E bine, dle Dumnezeu pe pamant?!?




Alta pisica neagra si coapta de puroi, fluturata si aruncata de Basescu in spinarea USL este ca: lumea buna occidentala ne-a luat la ochi, s-a oripilat si ofuscat, indignat si oparit, intr-un cuvant si-a pierdut increderea in democratia din Romania, ca atare OSCE isi va trimite supraveghetori la votul din 9 decembrie! Iar asta e o palma grea pe obrazul nostru, un fel de rusinica! Pentru ca demersul asta se practica doar pentru lumea a 3 a, gen Congo sau Afganistan, nicicum vizavi de o tara UE! Fie era prost informat, fie prost de la mama natura, fie doar smenar care-ti intoarce buzunarul pe dos privindu-te fix in albul ochilor- Basescu nu a zis nimic de cei peste 50 de supraveghetori trimisi de OSCE recent la alegerile din ...SUA!!! 

Si intr-un final Basescu a tinut sa se stie: nu-i este frica de nimeni si de nimic, cu atat mai putin de vreo alta tentativa de suspendare! Caci, caracterul nu-l lasa sa stea de-o parte si sa priveasca spectator la ruinarea statului de drept si a suveranitatii poporului prin  macularea si siluirea votului, evident de catre USL!!!

Nichita Stanescu avea o vorba, care i se potriveste lui Basescu - "Cat despre porci, silence!"

O CHESTIUNE DE DEMNITATE!