luni, 29 octombrie 2012

O VESTE BUNA

IN SFARSIT o veste cat o cola rece in miezul verii sau cat un vin fiert acum in prag de iarna! 

Oameni buni, poate o stiti pe "celebra" LAVINIA SANDRU, fosta membra de partid...cam pe la multe partide - PD, PIN, UNPR si ce-o mai urma...ei bine, cel putin stim ca macar pe ea nu vom mai fi nevoiti s-o suportam in viitorul parlament, frumusetea neinteleasa a patriei a decis sa se retraga din alegerile din 9 decembrie pe motiv ca ea personal ...
NU avea nicio sansa de a fi aleasa in colegiul din Arad unde fusese aruncata pe o lista USL de catre seful pe linie de partid UNPR, presedintele-general Gabriel Oprea.

Faptura delicata face parte din galeria abraziv-coroziva a muierilor (sau o fi doamna deghizata?) din spatiul public care le stiu pe toate, exceleaza in toate, experte in orice, mame de exceptie, neveste devreme acasa, gospodine desavarsite, microbiste, melomane, ecologiste, pacifiste, vizionariste, feministe, sexiste, etcteriste. Si mai presus de orice - GURISTE, adica ar putea da din clanta ani intregi vorbind despre orice cu emfaza si spunand de fapt...nimic! Doar ca vanitatea lor exulta si juiseaza cand se aud pe ele insele insirand margaritare "ce din coada au sa sune". Deci colega de banca si caracter cu d'alde Monica Tatoiu, Monica Pop ORL, Andreea Paul Vass. 

Cu ocazia asta, USL si-a facut un bine, chit ca involuntar. Desi, daca ne gandim bine ar mai fi timp sa se replieze si sa ne cada pe cap din poala lui Vadim, DD...La mai mare!



cu DD
cu St Banica jr si Cozmin Gusa