luni, 29 octombrie 2012

BULDOGUL BLAGA S-A OPARIT !

BANDA de smenari si impostori politici a lui Basescu a intrat in vrie si curand va da cu buza in tzarana, gustand din propriile dejectii revarsate cu generozitate de vreo 8 ani de zile incoace.

CE i-a facut pe PDL-isti sa transpire abundent si urat mirositor in ultimele zile? Si mai ales pe seful PDL, Blaga?...EI simt cum le fuge pamantul de sub picioare, simt ca nici timpul, nici vremurile si nici romanii nu mai au rabdare cu ei! Simt ca le zboara scaunul pufos de sub suncile onctuoase si ...
puturoase, simt ca li se scurg printre degetele lipicioase si painea, si cutitul pe care le-au crezut ca fiind daruri genetice, demiurgice si vesnice! Pentru ca ziua de 9 decembrie vine spre ei cu viteza naucitoare a unui bolid al carui impact nimicitor nu-l mai poate nimeni opri, nici macar Dumnezeu pe pamant - Basescu! Toata aceasta lamentatie a lor este cantecul de lebada ce le prevesteste multora dintre ei extinctia pe calea naturala a votului oamenilor, satui sa fie umiliti si scuipati in ochi, satui de nesimtirea pdleilor, de aroganta si tupeul de smecheri de maidan.


MARTIN SCHULTZ - pres. P.E.



La alegerile din 9 decembrie PDL va pierde la o distanta uriasa fatza de USL, realitate pe care liderii portocalii stiu ca nu au cum s-o schimbe, ci doar s-o...minimizeze. Pe principiul din fotbal: stim ca luam bataie, dar macar sa nu ne dea 100 si daca se poate sa dam si noi golul de onoare! Golul asa-zis de onoare il vor marca, pt ca vor fi INCA destui pdlisti care vor pacali lumea in continuare si vor ajunge in parlament, dar nu vor mai fi vioara intai de pe vremea lui Boc, ci doar o a 5-a roata de la caruta!




MAINE vine in Romania presedintele Parlamentului European, Martin Schultz. O vizita de mare impact mediatic, din pacate nu pentru PDL!!! Ce-ar mai fi jubilat Blaga, Basescu, Vass, Anastase si restul sleahtei daca Martin Schultz ar fi venit in Romania pentru ei! Dar uite ca vine pentru USL, mai mult- pentru PSD si Ponta. Caci Schultz si Ponta, partidele lor (SPD- Partidul Social Democrat al Germaniei si PSD), sunt membri ai aceleiasi aliante europene - Socialistii Europeni. Blaga sare ca oparit de fund in sus ca vizita aceasta nu-i fairplay, ca Schultz va face campanie USL-ului si lui Ponta etc!!! Indirect, da, aceasta vizita poate fi incadrata si ca un gest electoral, dar doar indirect. Asa cum a fost si Congresul PPE tinut la Palatul Parlamentului acum doar cateva zile, cand toata crema popular europeana a fost la Bucuresti (Barosso, Reding, MERKEL!!!) la brat cu Basescu, Blaga, Udrea etc. Atunci i-a venit bine la falci Buldogului, asa cum i-a venit si cand Gordon l-a scos din jegul garajului pe Sefu' si l-a trimis din nou in dealul Cotrocenilor! Acum falcosului i se apleaca! Pai e frumos, dle Buldog?!? Rusinica, bre!

Oficial, Ponta a declarat ca ii va prezenta lui MARTIN SCHULTZ orasul in care el va candida, Targul Jiu, cu atractiile turistice de rezonanta universala - creatiile marelui Brancusi - fiind o ocazie nesperata de promovare a locului in lume. Iar miercuri M.S. urmeaza sa tina un discurs in plenul Parlamentului, moment la care Blaga a amenintat deja ca PDL nu va participa!







O CHESTIUNE DE DEMNITATE!