duminică, 28 octombrie 2012

CRIN ANTONESCU - TELEORMAN, ALEXANDRIA

Aseara s-a stabilit definitiv: Crin Antonescu va candida in alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 in judetul Teleorman, pe zona principala Alexandria, in colegiul senatorial nr. 2, colegiu ce include doua colegii de deputati, nr. 3 si nr. 6.

Initial se vorbea de o candidatura a lui Crin in Bucureti, sectorul 3, dar din calcule pragmatice vizand numarul de senatori USL ce vor accede in viitorul Parlament, s-a stabilit ca prin candidatura pe Teleorman USL va castiga mai mult,...
nefiind pusa sub semnul intrebarii castigarea colegiului de catre Crin in Bucuresti, ci a altor colegi ai sai, vezi Tariceanu, Daniel Barbu etc. Prin mutarea sa pe Teleorman se minimizeaza pierderile USL, in plus Crin Antonescu nu este pentru prima data in Teleorman, el mai candidand si castigand tot aici alegerile din 2000.


Antonescu, Ponta, Dragnea

De mentionat ca pe colegiul de deputati nr 3 va candida secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, coleg de alianta USL cu Crin. Astfel, pe zona Teleorman se poate vorbi de o eradicare portocalie, amenintarea flagelului PDL-ul fiind ca si inexistenta! Cum bine se stie cetatenii din Teleorman sunt unii dintre cei mai inversunati dusmani ai lui Basescu, lucru demonstrat si in alegerile locale din 10 iunie cand USL a castigat covarsitor, cat si la Referendumul din 29 iulie cand Teleorman s-a situat intre primele judete ca nivel de participare si aport la demiterea suspendatului-derbedeului Basescu.




Crin Antonescu este nascut la Tulcea, in 1959 (are 53 ani), a terminat Facultatea de Istorie-Filozofie din Bucuresti, este presedintele PNL si copresedintele USL alaturi de Victor Ponta si Daniel Constantin. Este si presedintele Senatului. Pe perioada cat Basescu a fost suspendat, a fost Presedintele interimar al Romaniei, iulie-august 2012. Este casatorit cu europarlamentara Adina Valean din 2009, fiind a doua sa casnicie, dupa ce prima sotie i-a murit in 2004 cand nu a mai putut indura cancerul si s-a sinucis. Cu prima sa sotie, are o fetita de 11 ani, Irina. Toata lumea il considera deja VIITORUL PRESEDINTE AL ROMANIEI!