joi, 18 octombrie 2012

LISTA LUI PONTA PENTRU BAROSSO

CU OCAZIA CONGRESULUI PPE de ieri, tinut la Bucuresti, primul ministru Ponta a tinut sa se vada tete-a-tete cu Barosso, seful Comisiei Europene, beleaua care ne-a pricopsit cu cealalta belea, Basescu, manarind - caci nu se poate spune altfel - Referendumul din 29 iulie. Cum bine stim, inainte de Referendum, Barosso i-a prezentat lui Ponta o lista cu 11 puncte de bifat-executat de catre Romania, intre care cel mai important punct era cel ce ne impunea cvorumul complet aiuritor si umilitor de 50% + 1 pentru demiterea lui Basescu! Acum s-a intors roata...
si iata ca Ponta ii da la randu-i o lista "de bucate" lui Barosso: numai 8 puncte, intre care:
  • deblocarea platilor la fondurile europene, care cum bine stim UE ni le-a blocat pe motiv ca fostele guvernari BOC-PDL si-au batut joc de banii europeni cam in maniera lui Pinalti care-i lipea lui Axinte bancnote pe chelie, probabil bani furati cu lejeritate, altfel nu te-ai sparge asa in figuri cu bani truditi din greu si personal! 
  • sprijin pentru aderarea Romaniei la Schengen,
  • sprijin pentru modificarea legislatiei relativ la numirile in justitie (Procurorul General, DNA),
  • sprijin pentru desfiintarea restrictiilor pe piata muncii din tarile UE, pentru muncitorii romani
DAR cel mai important punct intre cele 8 este cererea expresa a lui Ponta ca  - organismele si oficialii UE sa NU se mai implice in campania electorala din Romania!!! Asa cum au facut-o la Referendum sustinandu-l pe "prietenul" Basescu in detrimentul intereselor vitale si legitime ale unui popor intreg, injosit ani in sir de Basescu si acolitii sai portocalii, privati de o viata mai decenta si mai demna, privati pana si de speranta ca viata in sfarsit va fi mai generoasa cu romanii dupa zeci de ani de uitare si marginalizare, ba unii poate ar zice si de penitente!


Ce s-o baga? Tacamuri sau pui?!?

Desigur, nu -si face nimeni iluzii ca PPE si figurile lui de "ceara", Barosso, Reding, Merkel, Orban etc nu vor gasi o cale (sau mai multe) prin care sa-si vare coada stufoasa in Dambovita, in speranta ca-l vor tine cat mai mult in viata politica pe omul lor Basescu, chit ca omul nu mai este decat o epava politica ce respira inabusit si numai gratie "aparatelor"de provenientza germana si securistoida. E suficient sa ne gandim ca cel putin viitorul Procuror General sau seful DNA va fi tot Kovesi sau Morar, iar de va fi asa, va fi pentru ca asa vrea Barosso sa fie! Si axioma mioritica spune ca daca ai de partea ta DNA-ul sau Procurorul General, si le folosesti in scop exclusiv personal, atunci esti pus la adapost la alegeri! Nu te ploua, nu te ninge, nici USL nu va lua cele 50% + 1 ca sa-si permita luxul de a forma nestingherita viitorul guvern!


17 oct 2012, National Arena -  75000 romani PRO USL !

National Arena, 2012 - ANUL VICTORIEI USL !