vineri, 5 octombrie 2012

JUSTITIA - CEL MAI TARE BUSSINES IN RO!

Incepand cu a 2 a suspendare a lui Basescu din 29 iulie 2012, asistam cu totii la spectacolul pestrit al uneia dintre cele 4 puteri dintr-un stat cica de drept, anume Puterea Judecatoreasca. 

Tumbe, surle, fandari, flick flackuri, tsukahare, triplu suruburi, croseuri, uppercuturi, mers pe sarma, zidul mortii, saritura la trapez - cu plasa, calarit cai in piciore, dresura de lei, de zebre, de cocosi...tot tacamul! Cam cu ce ocazie? Cu ocazia mizerabila de a detine...
PUTEREA! Ai controlul Justitiei, esti tare, esti bengos, chiar si soarele il faci gelos! Toata lumea se teme de "bratul legii", mai ales cand e unul paros, noduros si jegos, putzind trivial si intzepator precum un wc public. In Statele cu oranduiri aflate la mana arbitrara a unui individ sau camarile sau junte militare Puterea este detinuta prin TEROAREA JUSTITIEI! Adica, "ciumpalacul" de om simplu din popor trebuie sa stie ca ori se supune Masculului Alfa din fruntea tarii, ori ...a imbulinat-o!!! Da' rau! Daca-ti ridici ochii din tarana o sa faci viermi in puscarie, fraiere! Acesta este mesajul, mai direct, mai subliminal, pe care vor sa-l transmita toti Mafiotii si Sceleratii care la un moment dat preiau fraiele unei tari.




China, Cuba, Venezuela, Belarus, Somalia, Libia, Egipt, Emirate, Singapore, Coreea de Nord, Rusia si multe atele in America Latina si Africa. Desigur, cel mai apropiat exemplu ne este chiar la noi acasa - doar nu am uitat de Romanica lui Ceausescu, nu?!? Nu a uitat nimeni ca mancam tacamurile "fratilor Petreus", ca de la 6 seara se lua lumina pana la 8, ca de la 8 seara aveam doua ore de program tv in care "tovarasul" ne tinea povesti despre "cei 3 r", plenare si cincinale, n am uitat ca aveam caloriferele reci, n am uitat ca NU puteai vorbi liber, ca ascultam Vocea Europei cu volum mai mic de minim ca sa nu treaca prin pereti la vecinul de apartament sau pe fereastra in trotuar!!! Sau ati uitat, voi ce-ati trait atunci? N-are nimeni cum sa uite, cum sa se uite pe sine.

CU CE a stapanit Ceausescu tara asta? Cu FRICA inoculata adanc in venele fiecarui cetatean. E adevarat ca si noi aveam venele prea...stramte si delicate, de porumbei, dar asta e o alta discutie. Cum ne rezilva Ceausescu cu frica? Se dusese vorba baietilor cu "ochi albastri", toata lumea stia de Securitate si Militie. Toata lumea stia, in marile aglomerari urbane, ca la coada de lapte sau tacamuri se poate gasi oricand un "turnator, informator" - care erau pe statele de plata ale Militiei si Securitatii. Deci nimeni nu cracnea in front. Toata lumea era decimata de FRICA de a nu ajunge la puscarie. Instinctul de conservare lucra la turatie maxima, comparativ cu surorile vitregi, Constiinta si Demnitatea, mai anemice din fire, poate de la lipsa de calciu. 




Azi, dupa 23 de ani de cand am scapat de Ceausescu, RO este singura tara din UE condusa de un fost comunist si securist al sistemului ceausist. Cum sa nu stie tocmai Basescu cum se stapaneste o tara?! Cu frica, domle! Nu mai avem Securitate, dar avem Servicii care te pot asculta la telefon oricand, oricum, pe oricine. Nu mai avem Militie, dar avem Parchet, avem procurori de nadejde capabili in orice clipa de noaptea mintii lor obtuze sa ia la batut ulitele Patriei cu Loganul din dotare in cautarea cetatenilor care au avut tupeul si nesimtirea sa mearga la vot si sa mai si voteze contra lui Basescu! 




Sa ai Justitia in mana ta este tot ce-si poate dori mai mult un faraon decrepit ca sa-si perpetueze guvernarea in interes pur personal: orice dusman ai avea -politic, economic, etc - cu ajutorul slugoilor nevertebrati din sistem ii poti anihila, tinandu-i in sah doar aratandu-le discret o fitzuica A4 care poate deveni un ...dosaroi de cateva tone! Si asa, auzi prin somn zgomot de catuse si parca nu ti mai arde sa te pui cu Cumatru, sa-i contrazici inteligenta, bunul simt, ordinea, dezordinea, cheful si capriciile. Mai bine taci, ca mai bine-i acasa langa copiii tai, nu?!?

CINE VA FI VIITORUL PROCUROR GENERAL AL ROMANIEI, DAR VIITORUL SEF AL DNA ?

Musai sa fie oamenii lui BaSILA! Caci, odata ce-ai degustat din cupa cu voluptate a Puterii, greu sa mai lasi "jucaria" din mana...Ti-ar trebui Caracter, Demnitate...Sa fim seriosi.