miercuri, 3 octombrie 2012

KOVESI - ROMANIA, I LOVE YOU!

Doar 2 vorbe, ca avem fiecare rabdarea noastra: pe 1 octombrie a expirat mandatul de 6 ANI ai "distinsei" (foto) in calitate de Procuror General. Si ce?! Asteptati cumva sa scapati de belea? Sunteti oripilati de felul obedient portocaliu si discretionar portocaliu in care si-a prestat meseria?! Ei bine, sa mai bagam cu totii niste calmante forte, caci Frumoasa din Tara Adormita ramane fix in centrul ringului: mai exact, face o fandare eleganta (unii rai de gura ar zice "scarboasa" - lume rea!) dinspre Puterea Judecatoareasca spre cealalta Putere, Executiva!!!

Pauza de respiro pentru o cruce generoasa, din buric pana-n...
varful capului!...Gata?...Bun, deci cum spuneam - duduia incepand de azi 3 oct face parte din GUVERNUL PONTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aplauze, va rugam!....Multumim frumos.

Pai cum asta? Simplu: ministrul de externe Titus Corlatean a depus o CERERE EXPRESA in acest sens, catre CSM, pentru a i se aproba (si s-a aprobat imediat!) "baschetbalistei" (stiu, greu de crezut, dar distinsa chiar a dat la cos la viata ei...si inca mai da, cum se vede) detasarea la...BRUXELLES pentru un job pe langa oficialii UE, iubitii "prieteni" ai lui BaSILA! Ce sa faca Fiinta Extraordinara 2 (ca 1 e insusi Baselu, se stie) acolo? Sa ia niste multe mii de euro pe luna si in schimb sa "vomite" in stil macovian despre "ororile" si "loviturile de stat" ce au loc pe Dambovitza contra lui Dumnezeu pe pamant! 

Ni se pare sau Ponta si Crin incep sa mictioneze si ei in capul nostru??? 

Vorba batranului Nichita Stanescu "cat despre porci, silence!"

O chestiune de demnitate!





copii, nu va jucati cu focul!