miercuri, 1 august 2012

BEC - REZULTATE FINALE

IN URMA CU O ORA BEC a tras linie, oferind datele finale si oficiale ale referendumului din 29 iulie 2012 cu privire la demiterea unui presedinte sarlatan, Basescu Traian.

Acestea sunt cifrele exacte:

  • 46,24 % - prezenta la vot toata Romania
  • 11, 15 % - au votat NU
  • 87,52 % - au votat DA
 In cifre absolute...
situatia arata asa:

  • 18.459.053 mil - prezenti la vot
  • 943.375 mii - au votat NU
  • 7.403.836 mil - au votat DA
TOTALUL CELOR CU DREPT DE VOT (inscrisi pe listele permanente): 18.292.464 mil.

VOTURI ANULATE (adica lumea a mers la vot, dar a pus stampila aiurea pe buletin, deliberat sau din nestiinta): 111.842 mii.

Restul e istorie! Ma rog, vorba vine, caci in realitate e doar mizerie mioritica in tushe pregnant basiste...Si aici vorbim despre circaria cu ADEVARATUL NUMAR al celor cu drept de vot, circarie instrumentata de paiatzele lui Basescu, menita sa-l eternizeze pe DUMNEZEU PE PAMANT !



MAREA SMECHERIE a acestui referendum rezida in NUMARUL TOTAL AL CELOR CU DREPT DE VOT de le listele electorale permanente. In functie de acest NUMAR, Curtea Constitutionala a stabilit acel prag electoral aberant (neuzitat nicaieri in UE) de 50% + 1, conditie de prezenta la vot pentru ca referendumul sa fie VALID. Ultimele investigatii au scos la iveala ca BEC a adaugat "din burta proprie" vreo 2 milioane de votanti fictivi pe listele permanente, deci suntem vreo 16 milioane de votanti, nu 18! Dar daca suntem mai MULTI il avantajeaza pe Basescu cu acel prag, adica ar fi reclamat o prezenta mai mare la vot! Raportandu-ne la 16 milioane (nu 18), pragul este realizat, deci Base ar trebui demis, dar...e cale lunga si poate da intr-o fundatura! USL contesta referendumul la CC pe baza noilor informatii de la INS (statistica populatiei) si CNAS (asigurarile de sanatate) cu privire la acest numar total de votanti. CUI va da dreptate CC ? Base si pdl au de partea lor 5 din cei 9 membri ai CC, si este nevoie de un raport de 6/3 voturi in CC pentru validarea referendumului si implicit DEMITEREA lui Basel.

Ce-ar mai fi de spus? Ca au venit la referendumul asta toti MORTII, ca intr-un film horror prost ei s-au ridicat din morminte si au intrat direct in cabinele de vot!!! Se pare ca sunt sute de mii de morti (unii morti inca de pe vremea lui Ceasca) trecuti pe listele electorale permanente. La ce sunt buni mortii astia? Fix la acel prag, adica MARESC participarea necesara la vot pentru demiterea FIINTEI EXTRAORDINARE. Adica, dupa noile date, cei 8,45 mil alegatori care s-au prezentat la vot PRACTIC L-AU DEMIS PE BASESCU! Dar pentru ca BEC a pus toti mortii si bolnavii mintal si pe cei din inchisoare (bolnavii psihic si puscariasii NU au drept de vot!!!) a rezultat ...marea circarie!!!!

Traiasca circarii!


H,HA,HA! Bau!