joi, 2 august 2012

CCR DECIDE AZI (sau nu!)

Sedinta CCR este in plina desfasurare. Cei 9 membri s-au "intretinut" si ieri pentru mai multe ore, dar au ajunsa la concluzia: ba, pai e si maine o zi, nu?! 

CEI 9 trebuie sa decida daca Referendumul din 29 e valid CONSTITUTIONAL sau nu, adica am iesit degeaba din case noi cei 8,5 milioane sau ba, se pune sau nu se pune ca 7,4 milioane de oameni i-au zis lui Basel "domnu' presedinte, nea Treenik, bre...du-te, lasa-ne, mai canta si pe alta planeta, in alta dimensiune, go, pa si sictir, javra!"

Insa, oricat de antipatici ne-ar fi noua cei 9...
membri CCR, totusi ei chiar au de luat o decizie extrem de delicata! Dar sa nu-i victimizam, sunt acolo nu pentru a-si da sacrificiul se sine in numele poporului, ci doar pentru propriile lor beneficii pecuniare, in primul rand, si de statut-imagine-cv. Salariile lor sunt de peste 100 milioane lunar, bani in mana! Presedintele Augustin Zegrean (foto), pus in CCR de insusi ZEUS, are nu mai putin de 190 milioane lei pe luna!


Va imaginati ca la banii astia trebuie sa aiba si limbutze pe masura de catifelate, da? Unde mai pui ca din acesti 9 JUDECATORI ai CCR, de fapt unul singur este magistrat (Iulia Motoc, foto), restul juristi de duzina (cazull Zegrean) sau nici macar atat - doar politruci, fosti parlamentari, fosti oameni de partid. 

  
De ce este asa de greu pentru CCR sa ia o decizie, mai ales una justa? Eu as zice ca in primul rand pentru ca TOT EI au facut posibila circaria asta in momentul in care au impus pragul de prezenta la vot 50%+1, prag inexistent in nicio alta tara UE! Dar "judecatorii" lui peste prajit au vrut sa-i protejeze fundul pufos lui Basescu! Si acum e cam greu s-o dai cotita si s-o mai imbraci si...constitutional. Pobabil c-o vor lasa cumva in coada de peste, ca Parlamentul sa hotarasca intr-un final (numai ca orice hotarare a lui trebuia sa treaca iar pe la CCR sa-si dea ei acordul!). Ce e imposibil de crezut, ar fi un verdict ostentativ CONTRA lui Basel! Asta, never! 

Desigur, CCR se va ascunde in spatele "incertitudinii" cu privire la datele matematice despre populatia RO cu drept de vot, date provenite de la alte institutii ale statului (BEC). BEC-ul o va da la intors ca are datele de la Ministerul de Interne al lui Ioan Rus. Rus va arunca pisica oparita pe INS (statistica). Iar INS-ul pe...mama! A mea, a lui Stefan cel Mare s.a.m.d. Pai nu e palpitant in RO?! Balci si escrocherie clipita de clipita!

Sa amintesc pe scurt unde este probelema cu referendumul asta: NUMARUL CETATENILOR CU DREPT DE VOT trecuti in listele electorale permanente! CCR-ul a facut pragul tinand cont de 18,2 milioane iar DUPA REFERENDUM au aparut informatii oficiale de la institutii ale statului (CNAS, INS) cum ca numarul corect ar fi 16,5 mil. De unde au aparut ceilalti 1,7 milioane? Din cimitire, cei mai multi. Sunt morti, multi inca de pe vremea lui Ceasca! La ce sunt buni mortii nostri? Ca sa-i tina pe Base si gloata de derbedei si escroci  la butoane. Cum? Pai cu pragul ala. Cu cat sunt mai multi pe liste, cu atat trebuie sa se prezinte MAI MULTI la vot! PSD a cerut explicatii de la AEP (Autoritatea Electorala Permanenta), care a recunoscut ca cele 18,2 mil. "nu reflecta realitatea dinamica din corpul electoratului"! Asa, si? Atat? Pai si INAINTE de Referendum tu AEP, ca autoritate suprema in materie, de ce nu te-ai preocupat sa...reflecte?!

Ramane intrebarea de bun simt (dar ce-o mai fi de bun simt in RO!) - e cineva vinovat in haosul asta? Si-nca una: vorbim de premeditare? Si a treia: isi face cineva flotant la...Rahova?