marți, 31 iulie 2012

SUNT MAI PUTERNIC CA ORICAND !

Suntem deja in a doua zi de la terminarea Referendumului pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basel. Cuvantul definitoriu pentru acest interval post votare este DEGRINGOLADA!

Ca dupa un meci din liga lui Mitica, si in liga lui Treenica odata ce s-a flluierat de sfarsitul "meciului" electoral, hop! si cu acuzele reciproce de frauda, blat, furaciune. Luat la intrebari de ziaristii straini, Popeye marinerul a declarat surescitat ca "sunt mai puternic ca oricand"! 

BEC a numarat vreo 99% din voturile exprimate si rezultatul este:
prezenta la vot - 46,23%. Deci NU EXISTA CVORUM, implicit Curtea Constitutionala nu pare a avea vreo dificultate in a INVALIDA referendumul, chit ca pentru demiterea lui Basescu au votat in jur de 7,4 milioane de oameni, iar de partea lui sub 1 milion (940.000), adica in procente - 87,5% DA, 11,15 NU, din total participanti la vot 8,45 milioane alegatori. Conform legii referendumului "upgradata" sau degradata pe ultimii pasi de dinaintea suspendarii lui Basescu - trebuie intrunit pragul de participare la vot de 50% +1 din totalul celor cu drept de vot pentru ca "operatiunea referendumul" sa fie valida!

MAINE, MIERCURI, urmeaza ca BEC sa se pronunte cu titlu definitiv despre situatia referendumului, apoi ramane de vazut daca CC va tine cont de o lege tampita, irationala si unica in Europa si va invalida referendumul SAU va tine cont de niste "detalii" cum ar fi: raportul de voturi impotriva lui Basel este STRIVITOR, practic scorul este de 7-1. Va ignora CC voturile a 7,4 milioane de romani, pentru a da castig de cauza unei minoritati de nici 1 milion? Apoi, alte detalii: Baselush se tot lauda ca este "presedintele ales", aluzie ca a fost ales in 2009, lucru adevarat, dar cu cate voturi a fost el bifat atunci?! Ei bine, cu doar 5,2 milioane. Acum el se exhiba in MARELE INVINGATOR cu 7,4 milioane de voturi...impotriva!!!!! Nu pare o scena dementiala, rupta de pe culoarele sinistre ale unui spital de boli psihice?!? Si de ce acum la referendum s-a introdus pragul iar la alegerile din 2009 nu? De ce la localele de acum o luna nu a fost niciun prag? Care moment e mai democratic, cel cu sau cel fara prag?! 

Augustin Zegrean, presedintele CC, numit de Base 2010

SMECHERIA CEA MAI ABJECTA a lui Basel este insa alta (desi personajul asta e apt sa-si bata orice  record personal) si anume cum ramane cu restul de, chipurile, vreo 10 milioane de cetateni care NU s-au prezentat la vot? Ramane cum am stabilit, mai exact ei au votat de partea lui Basescu!!!!! Asa a zis spitalizabilul! Respectivii nu s-au prezentat la vot ca sa nu valideze "lovitura de stat" pe care parlamentul i-a tras-o lui Treenel cand l-a suspendat in 6 iulie! Prin urmare, ei sunt cu Basescu si, desigur, cu Europa, caci propagandistii basisti au inoculat in electorat psihoza ca usl, Ponta si Crin vor sa retraga Romania din UE si vom ajunge inapoi in ...Rusia!!!!!! 

Incredibil, dar adevarat, sunt inca destui oameni printre noi, gata sa creada orice si pe-nemestecate! Asa cum inca mai sunt semeni de-ai nostri prin unele coclauri din munti, in locuri in care inca nici electricitatea nu a ajuns, care cred ca presedintele tarii este Ceausescu sau in cel mai fericit caz, Iliescu! Inca sunt oameni in Romania care nu au vazut in viata lor un televizor! Asta e Romania. Conchizand cumva, cel mai mare dusman al unui om este ignoranta - lipsa de informatie, lipsa de educatie. Dar asta se intampla pe fondul unei saracii tot mai largi si mai stravezii! Nu oamenii sunt de vina pentru mizeria in care-si duc vietile umile, ci CONDUCATORII, alesi tocmai ca sa vegheze asupra destinului acestui popor. De 8 ani destinele astea sunt incalecate si sodomizate de MATELOTUL spitalizabil, maestru in a specula tocmai aceaste limite existentiale tragice ale foarte multora dintre noi. Ba chiar, foarte probabil, le si intretine! 

Civilizatie mioritica...

CE URMEAZA? Personal, as vrea ca unul, altul sa urmeze la PUSCARIE! Pentru ca balamucul in care ne aflam azi cu acest referendum e imposibil de crezut pentru o minte lucida ca NU a fost premedidat! Cineva l-a conceput pentru a-i servi lui Basescu. Argument: s-a luat in calcul la stabilirea acelui prag electoral un numar de 18,3 milioane de alegatori, dar acest numar este fictiv! Ieri, INS a dat un comunicat ca de fapt am fi cu drept de vot doar 16,5 milioane, conform datelor (provizorii) recensamantului de anul trecut! Suspect este ca a trecut un car de vreme de la acel recensamant si nu avem date exacte si finale! Cate vieti le trebuie unor baieti si fete din INS sa numere niste cetateni?! Dar daca eram chinezi????  Ca atare, daca ne raportam la acesti 16,5 milioane ca numar total (nu 18 mil), atunci pragul este facut si referendumul ar trebui validat iar Basescu expulzat definitiv de la Cotroceni! DAR...traim in Romania, unde smecheria este politica de stat! De stat basist.


Unde sunt zapezile de altadata?!


...mDA!