marți, 21 august 2012

BASESCU RE-INCARCAT LA COTROCENI !


S-A TERMINAT CIRCARAIA ! REVENIM LA ...BULIBASEALA!

BASESCU A CASTIGAT! SE INTOARCE PE TRONUL DE BULIBASA LA COTROCENI!
CCR A INVALIDAT REFERENDUMUL - pe motiv de "cvorum de 50%+1 nerealizat"...

Altceva...cum zice si reclama "restul e cancan", adica orice cuvinte sunt vorbe goale si sforaitoare, dar totusi se poate trage concluzia cat se poate de clara si TRANSLUCIDA: suntem un popor (populatie, mai exact) subdezvoltat ca civilizatie morala si spirituala ce incumba si expresia aia aparent de rezonantza epopeica, dar atat de falsa si gaunoasa in spatiul mioritic -  "spiritul civic"!......Singurul "spirit" al poporului-populatie-multime-adunatura este HALEALA, ...
GRATAREALA, MANEALEALA, PILEALA si GHIORHAIALA! Asta ne este nivelul, vorbind cat se poate de realist si obiectiv!

O RO inapoiata ENORMMMMMMM, cu oameni care traiesc inca intr un ev mediu al ratiunii si spiritului. Cat spirit si ratiune erau la 1600?! Cam cat la 2012! In RO.

O tara ca un imens incubator de ...nesimtire! Caut cuvinte mai adecvate realitatii, dar nu gasesc altul mai plastic precum "nesimtire (sau ne-simtire, ma rog, chestiune de semnatica, dar adevarul e unul - suntem ANACRONICI, depasiti cu mult de vremuri!!!).

Nu suntem CUM suntem din rautate (desi unii pot croseta si pe tema asta), ci doar din umilinta si extrema ...limitare, datorata inculturii si saraciei!!!! Extrem de multa lume fara scoala sau cu o bruma de educatie total neproductiva, pe fondul unei saracii generalizate. Dar saracia si incultura sunt mana in mana, nu?

CUM s-ar simti un Eminescu traitor al acestor zile? (sau poate intrebarea este patetica?!).


Augustin Zegrean (ccr)
Traim o RO a politicienilor mizerabili care injosesc insasi conditia umana, vezi basescu si gasca lui, dar sa nu fim "romantici" si sa credem ca rasa asta e doar portocalie! nu, e si ea generalizata la fel ca saracia, umilinta si nesimtirea.

Traim o RO in care poporul exceleaza in atitudini de... musafir la propria masa, un chirias in propria casa, un popor mester mare in FIGURATIE ! Nu e nimic deliberat, ci doar o rezultanta a istoriei  ultimilor 70 de ani, odata cu venirea dr Petru Groza, a Anei Pauker si Vasinscki si incheind cu Basescu (inca in derulare).
Totul e istorie. Dar e cumplit de adevarat ca si istoria este tot o rezultanta directa a factorului uman. Mai e si o vorba care zice "omul sfinteste locul"... Asta ca sa nu incercam sa pozam in fete mari, ca ne am taia singuri craca de sub picioare. Sansa noastra e sa realizam cat mai multi dintre noi ca musca e fix pe caciula noastra, adica suntem RESPONSABILI pentru cloaca in care ne balacim. Desigur, pornind de la premisa ca NU ne place cloaca asta! Ca daca unora le place sau celor mai  multi le place, atunci discutia nu-si mai are baza si ...pa si la gara!

CE URMEAZA acum ca Basescu se intoarce la jucaria lui?
Intrebarea este retorica, a incerca un raspuns e dovada de naivitate, doar nu te astepti sa bagi un porc in casa si sa nu ti se balege in mijlocul livingului?!?

Vestea buna: Crin Antonescu nu paraseste viata politica, asa cum anuntase candva in cazul in care Basescu ramane Presedinte. Caci de ce ar pleca Crin?! Nu s a luptat cu un om politic, ci numai cu un animal politic, in termenii cei mai peiorativi posibili.

Asta e RO, de aceea 3 milioane de romani au ales sa plece in alte tari, despre care  - cand se intorc in vacanta - povestesc cu atat MANDRIE! 
Ce poti povesti cu mandrie despre ROMANIA ???  

Zoltan Puskas (ccr)
Aspazia Cojocaru (ccr)
Petre Lazaroiu (ccr)
Mircea Stefan Mine (ccr)


CEI 6 JUDECATORI CCR care au votat pentru invalidarea referendumului si sustinerea lui Basescu:     
  1.  Augustin Zegrean (pres ccr, numit in ccr de T.Basescu in 2007 pentru un mandat de 9 ani).
  2. Iulia Motoc (numita de Senat, propunerea PDL, in 2010)
  3. Aspazia Cojocaru (numita de Camera Deputatilor, propunerea PSD (!!!), in 2004)
  4. Petre Lazaroiu (numit de T. Basescu in 2010)
  5. Mircea Stefan Minea (numit de C. Deputatilor, propunerea PDL, in 2010)
  6. Valentin Zoltan Puskas (numit de Senat, propunerea UDMR, in 2007)
CEI 3 JUDECATORI care au votat pt validarea referendumului si impotriva lui Basescu:

  1. ION PREDESCU
  2. ACSINTE GASPAR
  3. TUDOREL TOADER











PS.: judecatorul care a DECIS referendumul, adica invalidarea lui, este ASPAZIA COJOCARU (judecator propus de psd in ccr, dar trecut subit si suspect in tabara lui baSILA).