luni, 6 august 2012

PONTA SI CRIN SCHIMBA VITEZA!

Se precipita lucrurile la nivel inalt si intre putinele dati cand se intampla spre bine!

Ponta si Crin remaniaza guvernul, care dadea vadit semne de...anemie, cel putin pe alocuri. Astfel:

  • la interne - Mircea Dusa (Rus a demisionat ca un penibil, aruncand cu gunoi in parteneri, in Crin),
  • la externe - Corlatean (Marga trece se pare ambasador in Germania, Marga e una dintre gogosile umflate de mass- media, lucru iata demonstrat!)
  • la justitie - ...Mona Pivniceru (lumea NU a uitat-o, judecatoarea de la CSM, singura dintre magistrati care l-a infruntat direct, fatza in fatza pe Basescu, cand FIINTA EXTRAORDINARA facea instructie cu CSM-UL si in genere cu toata suflarea vie din RO!), ea l a inlocuit pe Corlatean.
  • relatia cu parlamentul - Sova (nu stiu daca e o alegere inspirata, Sova e un jurist bun - se pare, dar e cam...irascibil si are "darul" de a se face fara efort antipatic).
Cam astea sunt noutatile, petrecute cu minute in urma. E de bine. Un semnal bun dat de Ponta si Crin.

Mona Pivniceru

"Nu aveţi răbdare să discutaţi cu noi? Dacă prezidaţi această şedinţă, aveţi răbdare să ascultaţi punctul nostru de vedere. Lasati-ne macar aparenta ca ne ascultati si pe noi! - asta a fost replica data direct in freza lui Basescu de catre Mona Pivniceru, in cadrul unei sedinte CSM unde DUMNEZEU PE PAMANT venise sa faca instructie cu judecatorii CSM, sa traseze indicatii, masuri, sa dea din mana...Iar Pivniceru i-a taiat macaroana, ulterior ea a declarat ca in timp ce era in mers i-a zburat o roata de la masina! Ati mai vazut scena asta , nu? In filmele cu mafioti care-si indeparteaza "incomozii"...




Pare-se ca suntem pe ultimii metri de domnie basista...Parca se aud deja clopotele lui Mitica...