luni, 6 august 2012

IOAN RUS A DEMISIONAT!

Ce ne-a mai aburit si Rus asta! Mare parte din nebunia si circaria din jurul Referendumului i se datoreaza cu prisosinta! Caci furnizarea datelor catre BEC, pe care astia le-au inaintat mai departe catre CCR, de la Maria Sa RUS a venit! 

El a fost cel care a aruncat in piata cifra de 18,2 milioane ceteteni cu drept de vot pe listele permanente! Si a aruncat-o nu O DATA, ci ...
in forma continuata! Azi dimineta, cu doar cateva minutele mai devreme, RUS si a dat demisia, impreuna cu el demisionand si Dobre, de la Administratie, si el un mare "pozar" in ale administratiei!!!

Vreti sa stiti ce motive DEMNE a invocat Rus? "PRESIUNI!" Chipurile toata lumea ar presa Ministerul de Interne, adica pe RUS personal, ca sa impinga rezultatul referendumului intr-o directie sau alta. Zice Rus "S-au exercitat presiuni incepand de la Basescu si terminand cu Crin Antonescu." Fiind tovaras de barca al lui Crin, ma gandesc ca alaturarea lui fatza de Basescu e...dubioasa! Dar am inteles cu totii de la Basescu ca un obraz gros ramane gros si onctuos din nascare pana-n moarte!

Multa lumea l-a suspectat pe Rus de niste legaturi bolnavicioase cu Basescu. Si mai multa lumea NU a inteles de ce Ponta l-a pus tocmai pe el ministru de interne! Si iata ca omul nu a dezamagit! Si a dat arama pe fatza iar acum o scalda in termeni de demnitate - ca si-a dat demisia pentru a-si pastra demnitatea!!!

Se incalzeste pe marginea terenului Dragnea. Dragnea e recunoscut ca visceral anti Basescu si om ...cu vana! Trebuie instalat repede, caci maine ar fi trebuit sa inceapa acel mini-recensamant al lui Rus! Mini-referendum care pana la urma dadea masura obscura a capabilitatilor lui! 



Poate Dragnea va rupe cumva pisica in doua si va termina cu balciul asta al referendumului! Ca o minte lucida si rationala NU intelege de ce trebuie refacut recensamantul, cand el abia s-a facut in toamna trecuta!