vineri, 31 august 2012

TACEREA LUPILOR ... DE BALTA

De 3 zile-ncoace, Basescu tace. Galceava nu-i mai place? Ori poate da tarcoale prin piata Moghioros dupa niste verdeata, ceapa, maslinutze, branzica...ma rog, una, alta pentru nunta fiica-si, europarlamentara de mare tinuta intelectuala, EBA ?

Experimentam in RO o stare inexistenta in ultimii 23 de ani - linistea. Dupa ce am fost cu totii atata timp ca-ntr-un malaxor turat la viteze ametitoare si acompaniat de multi decibeli, odata oprita nebunia ne uitam bulversati in jur, nestiind exact incotro s-a luam, remanentza ne buimaceste si mai mult, picioarele ne sunt nesigure, urechile ne vajaie nededate surzeniei. Tributari proastelor...
obisnuintze, asteptam ca o mana zbarcita si tremuranda sa apese butonul rosu de avarie si masinaria groteasca sa porneasca din nou intr-o vrie upgradata fatidic al carei sfarsit n-ar putea fi altul decat implozia. Caci, nu e nimeni intr-atat de naiv sa creada ca BaSILA s-a pocait descoperindu-si peste noapte valentze morale, de caracter si democratice, apanaj al unui adevarat Presedinte de Stat.

Deci, stim ca linistea asta e cel putin suspecta, stim ca-i doar linistea de dinaintea furtunii. Sunt voci care spun ca baSILA tace pentru ca ar lucra la un scenariu macabru de rasturnare a configuratiei majoritatii usl din Parlament, introducerea unei motiuni de cenzura si debarcarea lui Ponta si a cabinetului sau. Ca portocalii s-au obisnuit cu drogul PUTERII si - deposedati de el - au intrat in sevraj si se dau de toti peretii! Liderii USL, Crin si Ponta sunt batrani intr-ale politicii si plini de cicatrici din luptele indelungi cu baSILA incat mai mult ca sigur ca lucreaza si ei la un contra-scenariu pdlist de decimare a puterii. Toata lumea, ca sunt politicieni, ca suntem noi oamenii simpli, stie ca puterea inclina intr-o parte sau alta DOAR cu ajutorul dezonorant (asta-i adevarul) al udmr-ului si unpr-ului, eventual minoritati, adica suntem cumva - ca o ironie a istoriei contemporane - la mana intereselor pur mercantile ale lui Kelemen Hunor, Frunda, Marko Bela si Verestoy Atilla (domnul din urma zis si "regele cherestelei", unul dintre cei mai bogati politicieni din RO, avere facuta - zice-se - prin devastarea frauduloasa a fondului forestier din Transilvania, fieful lor).


Verestoy Atilla

Intre timp, continua manifestatiile de tip promenada din jurul Cotrocenilor demarate in urma cu 4 zile de catre senatorul Ioan Ghise. S-au alaturat lui Ghise si Vosganian, Victor Socaciu si Mircea Badea. Anemice, cu o prezenta simbolica de vreo 200 de cetateni. Probabil foarte curand se vor stinge de tot, fiind din start o cauza pierduta, gratie apatiei organice (perfect justificate) a poporului. Saptamana viitoare debuteaza o noua sesiune ordinara a Parlamentului. Pentru ca tocmai ne-a demonstrat forta de care este capabila, in cazul suspendarii fulgeratoare in Parlament a lui baSILA - NU ne-ar mira ca USL-ul sa recidiveze cu o noua suspendare din care sa elimine acel cvorum contra-naturii de 50%+1 participare. Deja, Dan Voiculescu a vorbit despre aceasta perspectiva, proiectand-o realizabila in octombrie, ca in decembrie cand vor avea loc alegeri parlamentare sa se desfasoare simultan si ... al 3-lea Referendum pentru cauterizarea metastazei basiste din fibrele launtrice ale acestui popor.

Tata socru mic, BaSILA, are maine nunta lui Eba. Nodul mare din gat, care nu-i de la vreun cub de gheata blocat accidental la mijlocul drumului, cu siguranta ii va rapi fericirea aferenta momentului. Va fi pentru el un calvar, caci simte sfarsitul aproape si FRICA viscerala e noua lui "blonda de la Cotroceni" - o blonda hidoasa, extrem de rece, ca moartea!!!



Eba si ginerica Syda

LUPULE, tu nici nu stii ce potaie incepi sa fii!