joi, 16 august 2012

ROMANI, EVACUATI ROMANIA ?

O fi fiind RO o halca mare de branza onctuoasa apetisanta sau doar un cadavru in descompunere ?
Una sau alta, RO este asediata de SOBOLANI! Branza sau hoit, pentru ei totu-i o delicatesa. Mari, grasi, turbati, terifianti, devoratori si mai ales vesnic nesatui si scelerati! 

Ieri seara, presedintele interimar al RO, Crin Antonescu a tinut un scurt speech de la Cotroceni, pe marginea ultimelor intamplari din coclaurile RO, si anume...
"descalecarile" facute de procurorii lui Kovesi prin mai multe sate si interogarea populatiei cu privire la referendumul din 29 iulie pentru demiterea lui Basescu. Aceasta actiune este vazuta unanim si obiectiv ca o manifestare de forta proprii unui stat dictatorial-politienesc in care drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor sunt abrogate si nu exista decat o singura vointa suverana, aceea a Masculului Alfa, in speta - Basescu. Cele mai recente aberatii de acest gen, in RO, au fost prin anii de dupa cel de-al 2-lea razboi mondial, anii 50 ai colectivizarii fortate, cand militia partidului si procurorii mergeau din poarta in poarta la tarani pentru a le confisca acareturile in folosul obstei.

Se zice ca istoria este...rotunda si ca de regula se repeta. Azi procuratura NU mai ia (inca) omului vaca din curte, ci dreptul legitim si natural la exprimare necenzurata prin vot! Caci ratiunile demersurilor acestei politii politice sunt elocvente pentru orice minte echilibrata - inocularea fricii in oamenii simpli de la tara, intimidarea lor astfel incat la ALTE potentiale alegeri sau referendumuri sa NU mai mearga, sa stea in casa, altfel "nu-i bine, domnule cetatean simplu! mi se pare ca traiesti si respiri pentru ca vrea muschiul meu basist! nu-i bine, tarane, romane!"




Ca atare, intrigat si indignat de aceste miscari de trupe in ritm stalinist, Crin Antonescu a luat pozitie oficiala ieri seara si a cerut raspicat si cu titlu de URGENTA (mai exact maine, adica AZI)- EXPLICATII vizavi de aceste anchete din partea institutiilor statului abilitate si responsabile de "procuriada" mioritica, anume de la:
  •  PROCURORUL GENERAL AL ROMANIEI, Laura Codruta Kovesi (in subordinea careia sunt procurorii din colbul ulitelor patriei),
  • Consiliul Superior al Magistraturii (CSM)
  • Ministrului Justitiei (Ponta). 

Azi erau asteptate explicatiile oficiale din partea institutiilor de mai sus. Si prima institutie care s-a grabit sa se "explice" a fost CSM-ul, adica acei judecatori cu care facea Basescu instructie ca la apelul bocancilor cand ii lua la inspectat! Dar subit, somitatile din CSM si-au reconfigurat coloana vertebrala facuta zob de Basescu si i-au raspuns presedintelui Crin Antonescu, dar nu cu vreo explicatie pentru represaliile care au loc in unele sate ale patriei, ci...vexata, ofuscata si ingrijorata!!! DE CE? Pentru ca Antonescu incaleca puterea judecatoreasca, nu respecta independenta justitiei si face imixtiuni si lugulugu si blabla. In situatia in care Crin precizase clar ca el nu contesta actiunile justitie, ci vrea doar explicatii - de ce au loc anchetele, ce se urmareste si DE CE in maniera aceasta sunt facute! Caci, respectand manualul, anchetele-cercetarile ar fi trebuit sa se faca prin citarea persoanelor sa se prezinte la Politie sau Parchet pentru declaratii, ci nu sa fie oamenii scosi din biserica, cum s-a intamplat ieri de Sfanta Marie, si sa fie luati la bani marunti, ci nu sa bata procurorul, flancat de politisti, in poarta omului si sa-l puna sa jure cu mana pe BIBLIE ca spune adevarul - ca a votat si CU CINE a votat la referendum! 

Stiti vorba aia cu "hotii striga hotii!"? Cam asa e si povestea noastra balcaniko-mioritica in care personaj prncipal este CSM. Nu numai ca n-au spus nimic despre hartuiala cetatenilor, dar i-au reprosat lui Crin ca-si depaseste atributiunile si, pe cale de consecinta, CSM a cerut o ANCHETA din partea Inspectiei Judiciare, pe marginea gestului lui Crin Antonescu. Daca-mi este ingaduit sa ...vulgarizez putin subiectul, e ca si cum o femeie de moravuri usoare s-ar arata oripilata de gestul unui barbat care i-a daruit o floare! Ea fiind abisnuita cu alte maniere...


Alina Ghica, pres. CSM...

Starea care te copleseste cand ai o clipa de reflectie la ce se intampla in RO este aceea de...perplexitate! Ramai masca, neuronul iti paralizeaza si lehamitea iti inunda venele, precum sobolanii flamanzi o masa copioasa! De unde atatia sobolani peste Romania, peste noi, in case, la poarta, la masa, in pat si-n toata viata noastra si-asa umila?!? Ce sa facem? Sa evacuam Romania, s-o lasam sobolanilor sa se infrupte pana-si sparg falcile si burtile slinoase si degenerate?!?