luni, 27 august 2012

C' EST FINI LA COMEDIE !

GATA! Prin participarea membrilor  USL (psd+pnl) in plenul Parlamentului cvorumul de intrunire s-a realizat, judecatorul MINEA a citit din partea CCR decizia de invalidare a referendumului din 29 iulie 2012, ca atare BASILA este re-incarcat la Cotroceni! 

Mai e o simpla formalitate, un birocrat de la ccr sau parlament sa trimita decizia catre Monitorul Oficial si odata cu publicarea ei in MO (poate chiar in aceasta seara, cel tarziu maine dimineatza) basescu e liber la Cotroceni. 

Sper sa se inece cu prima gura de whiskey ...
savurata in bataia de joc a celor 7,4 milioane de oameni care i-au spus clar ca le este SILA de SCARBOSENIA SA!

CE se mai poate spune despre decizia psd+pnl de a nu lupta?! Crin il uraste pe Basescu. Ponta nu-l inghite pe Basescu. Atunci, ce s-a intamplat? Presiunea externa din partea SUA si UE a speriat USL-ul, pe Crin si Ponta. SUA inseamna FMI, deci bani pentru RO. UE inseamna bani pentru RO. Banii astia inseamna salarii si pensii pentru RO, care nu-si poate sustine pe propria spinare cheltuielile de subzistenta.

Din ratiuni de stat si de supravietuire...

ODATA SI-ODATA tot vom bea cupa razbunarii, pana la funddddddddddddd, baSILA! Pana una alta, ai castigat, iar. Dar si noi avem satisfactia noastra: STIM ca esti doar o JAVRA ORDINARA! Iar europarlamentara de fi-ta, Eba, este PRAFFFF! Si ne simtim deja partial razbunati...


eba si...atat!