joi, 26 iulie 2012

BETIA PUTERII !

* MAI SUNT 4 ZILE! 

Ultimele 4 zile cu Basescu...Nu exista om pe pamant care sa nu fi suferit in viata sa macar o despartire de cineva. Daca vorbim de cineva drag, atunci vorbim si de lacrimi , si de regrete. Ba, uneori simti ca viata ta nu mai are nici-o ratiune de-a fi, caci singura care te tinea in "corzile" vietii tocmai ce s-a volatilizat!

Dar cat de diferit stau lucrurile cand vorbim de despartiri dupa care pur si simplu aspiri, ca spre un ideal! Sau, ca sa ma inteleaga la scara de 1 pe 1 si Presedintele suspendat si peste 4 zile EX, despartiri ...
dupa care ti se usuca gura! Pentru ca suntem doar niste trestii ganditoare, cum spunea Pascal, pe cale de consecinta suntem la discretia vicisitudinilor vremii. Sau vremurilor. Deci suntem vulnerabili. Un vant mai aprig, ne poate rupe. O furtuna ne poate smulge din radacini. Acelasi destin il putem avea si in cazul fatidic in care am avut nefericita inspiratie de a ne intovarasi "la drum de seara si de zi" spre o viata mai buna si mai demna cu...unul sau altul, fie ca vorbim de un mariaj domestic, fie de unul politic. In prima situatie, rezolvarea e mai simpla, depinzand 100% de tine sa scapi de partenerul care-ti face zilele un calvar.

CE TE FACI insa cand te-ai pricopsit cu un partener politic incompatibil?! Tu singur NU ai nici-o putere de-a te elibera. Ai nevoie de coalitia celorlalti, care de altfel impartasesc cu tine acelasi mariaj politic bolnavicios. Tu, si eu, si el si restul care impreuna formam un popor avem in comun acelasi partener, numit in cazul pe rol - Basescu Traian. Cu talentul pe care numai un betiv inveterat il are, de a o pacali pe biata fata sa-l ia de barbat, ca el e un mielusel si un inger care nici nu stie ce e aia bautura! Si cripto-betivul nostru isi struneste poftele o zi, hai doua, hai doua saptamani...pana cand da iama in prima crasma si se face pulbere!!! Vine acasa si in urmatoarea jumatate de ora femeia zace in coma de gradul 3 pe un pat rece de spital! Cu ce a gresit aceasta femeie??? L-a crezut pe nenorocit un om bun. Chiar se mira ca are un asa noroc si-i multumea in sinea sa lui Dumnezeu!

Si noi l-am crezut pe Basescu. Mai pe romaneste - am pus botul! Si ca atare, in 2004 ni l-am luat de Presedinte. El ne-a luat pe noi de prosti! Asa se face ca foarte curand dupa declaratia de dragoste "SA TRAITI BINE!" si oficializarea relatiei dintre noi poporul si Carmaci, domnul in cauza incepu sa-si dea in petec! Adica sa-si arate adevarata fata, caracterul pe care cu atata talent il disimulase intr-o iubire   neprihanita pentru popor. Obisnuit inca de pe nava Biruinta cu apucaturi despotice, el nu s-a putut abtine nici pe "nava" Romania: considerandu-se Dumnezeu pe pamant, tinea sa fie inceputul si sfarsitul in toate, alfa si omega! Certuri cu partidele, implicarea in guvern, in parlament, compromiterea in exterior la Bruxells a clasei politice autohtone, subordonarea serviciilor secrete...tot tacamul care se petrece azi, era fix si atunci, dupa 2004. Poate cea mai mare buba din calvitia prezidentiala, pentru perioada primului mandat, este suspiciunea majora de implicare a lui Basescu in fuga sirianului Omar Hayssam din Romania, acuzat de terorism pentru rapirea celor 3 jurnalisti romani in Irak si condamnat in lipsa la 20 de ani de inchisoare si plata a 6 milioane de euro despagubiri catre cei rapiti. Evident, ca si alte chestiuni incriminante, nici aceasta implicare NU a fost INCA demonstrata. Normal, atata vreme cat BUTOANELE puterii se aflau in mainile ...suspectului!

Rapirea din Irak
Omar Hayssam
Pe acest fundal, a venit anul 2007 si prima tentativa de suspendare a lui Basescu. Atunci, poporul era inca in aburii adulatiei prezidentiale si la Referendumul din 19 mai 2007 a votat - NU! Adica, sa nu fie suspendat! Si asa a ajuns Base sa-si continue epopeea pe malul dambovitzei fanariote! Au venit alegerile prezidentiale din 2009 - Base s-a inscris in cursa si noi poporul am mai pus boticul INCA o data, oare a cata data!!!

AZI SUNTEM IN 2012, JOI 26 IULIE. Fix la doar 4 zile de al 2-lea Referendum pentru scoaterea lui Basescu din scena vietii noastre! Ghiciti ce! S-a terminat! Pentru noi, nu si pentru el! Atat de mult ii place "jucaria" puterii incat nu se mai poate lipsi de ea! Ia ajuns un viciu, care-l imbata mai ceva decat cel mai rafinat whisky, dulce si sofisticat pentru el, amar si prea costisitor pentru noi. Betia de putere naste monstri.  Disperat sa nu i se ia jucaria, da din colt in colt, ca o fiara. NU-i pasa de nimic si de nimeni. Singurul scop in viata lui - sa ramana DUMNEZEU PE PAMANT! Oamenii i-au trecut cu vederea toate smecheriile, dar cand Basescu a atentat direct la siguranta vietii lor prin taierile de salarii, pensii, alocatii de copii, ajutoare sociale si de somaj, si a tot felul de indemnizatii de mamici si handicap...ei bine, lumea si-a zis: GATA! AJUNGE! PANA AICI!  Si poate ca oamenii ar mai fi inghitit si paharul asta de fiere, daca aceste taieri de DREPTURI banesti nu s-ar fi produs pe fondul FURACIUNILOR SI JAFULUI greu de descris organizat si patronat de insusi Basescu, cu complicitatea a catorva jeguri precum "REGINA" Blejnar de la ANAF. In iunie 2010 debutau aceste taieri: 25% din salarii si 15% din restul-pensii, etc. Aceasta masura trebuia sa fie pana in decembrie, deci pentru 7 luni de zile. Economia prin aceste taieri la bugetul de stat avea sa fie cam de 2 miliarde de euro.

"REGINA" hotilor - Blejnar
Ca sa intelegem fara umbra celui mai mic dubiu CUM S-A FURAT in Romanica noastra haideti sa meditam impreuna cateva clipe doar la un simplu exemplu: oficial in Romania se fura 40 miliarde de euro anual, prin evaziune fiscala! Adica, prin neplata de catre firmele mai mari sau mai mici a taxelor catre stat. Unde merg acesti bani, totusi? Simplu, oameni buni: in buzunarele private ale celor din sistem si in visteria de PARTID PDL! Comparati aceste 40 miliarde euro furati anual cu doar cele 2 miliarde euro facuti economie de stat prin taieri de drepturi banesti de la ..."ciumpalaci si viermi", cum le place lor sa ne considere. In loc sa ia de la lume banii de mancare si madicamente, nu ar fi fost mai indicat sa fure ei MAI PUTIN?! Adica, mai putin cu doar 2 miliarde, ce paguba mare ar fi fost pentru ei, hotii?! Dar, nu s-au indurat, si-atunci au luat tot de la omul simplu!!!!!

Oameni buni, MAI VREA CINEVA DIN NOI sa continue mizeriile astea?!?

HAIDETI CU TOTII LA REFERENDUM!

DUMINICA 29 IULIE 2012, adica peste doar 4 zile.

ROMANIA SPUNE DA LA REFERENDUM!

SCRIOASTEA SPUNE DA!

DEMITE-L PE BASESCU!

DA!






DA, DA, DA!