vineri, 27 iulie 2012

BOICOTUL LUI BASESCU

DE CE a cerut Basescu oamenilor sa NU mearga la vot?

Pentru ca el stie cert ca DACA acest Referendum de duminica 29 iulie ar fi PE BUNE, adica pe voturi exprimate pro sau contra, atunci Intunecimea Sa NU ar avea absolut nicio sansa! 

In concluzie, El Lider Maximo le-a cerut romanilor sa NU iasa la referendum! Caci acesta este insalubrul paradox mioritic: poporul isi exercita suveranitatea si vointa prin uzul VOTULUI DEMOCRATIC SI POPULAR, dar ironia e ca de data asta ne exprimam prin ...NE-exprimare! Asa vrea Basescu. Noi poporul sa votam prin NE-VOT! Iti sta mintea-n loc! Suntem o societate cangrenata, si singura consolare a noastra e ca...
avem pe cine da vina! Ca doar pestele se impute de la cap, nu? Iar de 8 ani de zile CAPUL acestei tari este Treenica! Cumplitul adevar este ca NOI l-am ales drept cap! Pentru ca am crezut in bunele lui intentii, altfel ce om si popor intreg la minte si-ar alege constient si deliberat un...CALAU?! Sau care e (ne)fericitul ala caruia sa-i placa sa fie scuipat in ochi, asa cum a facut Basescu cu noi zi de zi, timp de 8 ani?! Nu. Am fost pacaliti, asa cum el o facea in port la Anvers, schimband valuta cu marocanii.

Desigur, sa nu cadem in capcana de a ne considera, in grosul nostru, un popor de imaculati! Scuza ca am gresit si ne-am pacalit poate functiona 1 DATA! Hai, de doua ori! Fratilor, haideti, poate chiar de 3 ori!!! Dar totusi, nu vi se pare cam mult sa ti-o iei asa in forma continuata?! De 3 ori?! Stiam ca exista o duminica a orbului, dar 3 duminici?! Cam rasfatat orbul asta (ma refer la cel mitologic), ca sa ma exprim doar eufemistic! Concret: l-am ales o data in 2004, a doua oara in referendumul din 2007, a treia oara la alegerile din 2009! Si acum urmeaza "scena" nr 4: duminica la referendum! Al 2-lea referendum despre acelasi individ!!! 

Exercitiu de imaginatie si de sinceritate: DACA ati fi un strain - un francez, olandez, german, italian, etc - si ati privi DIN AFARA ce se petrece in Romania...cu ce ochi ati "admira" peisajul??? Ce ati vedea - un popor care e calcat in picioare si terfelit precum o carpa de catre UN INS, dar poporul nu gaseste sa zica altceva decat "MAI VREAU O DATA!!!". Ce  sa facem, sa vorbim despre voluptatea umilintei si a suferintei?! Credeam ca-i o notiune abstracta, filosofica, dar se pare ca noua romanilor ne place filosofia aplicata! Revin, cu ce ochi ati asista la o astfel de piesa? Cu incantare sau cu oroare? Oare nu ati fi tentati sa dati bir cu fugitii din ...sala de spectacol?! Sa iesiti repede afara, sa trageti adanc aer in piept si s-o sbughiti cat mai departe fara a mai privi inapoi, nici cu manie, nici cu repulsie???

Eu nu lupt pentru un scaun, eu lupt pentru Romania!...

DOAR MAINE NU ESTE DUMINICA!

DOAR 3 ZILE MAI SUNT PANA CAND AVEM SANSA SA ...SCHIMBAM PIESA SI MAI ALES REGIZORUL!  

ROMANIA VOTEAZA! ROMANIA MERGE LA VOT! ROMANIA SPUNE DA!

Conchizand, nu mai are niciun sens sa discutam gestul lui Basescu de a le cere oamenilor, simpatizantilor lui si ai pdl sa NU mearga la vot! El personal a stabilit regulile jocului, cu complicitatea Curtii Constitutionale: Referendumul este valabil DOAR DACA se prezinta la vot JUMATATE + 1 din toata populatia tarii cu drept de vot! Suntem vreo 18 milioane de alegatori, deci trebuie sa iasa la vot jumatate, 9 milioane. Basescu e constient ca din asteaa 9 milioane de voturi el nu are cum sa ia de partea sa jumatate +1, adica vreo 4,5 milioane!!! Si atunci a venit cu o SMECHERIE tipica celor cu ...obraz gros: referendumul sa fie valabil doar daca se prezinta 9 mil de oameni. DACA NU SE PREZINTA, referendumul este FIX ZERO, deci Basescu se intoarce pe scaunul de bulibasa, la Cotroceni, chit ca la vot s-au prezentat 8,99 milioane de oameni si toti au votat DA - sa fie demis!!! De aceea, acest caracter ales cere oamenilor sa stea in case! Numai asa mai poate castiga. Simplu si abject! Pentru cine are ochi sa vada, acesta este  doar gestul unui muribund care se agata de ultimul pai ce-i vine in ochi, si-atat! FIINTA EXTRAORDINARA,  gest mizerabil...

ps. va dati seama ca acest om va intra in istoria poporului ca singurul presedinte caruia poporul i-a strigat in poarta la Cotroceni: 

IESI AFARA, JAVRA ORDINARA!


Credeti ca-i pasa? Deloc...
Oare daca ar mai fi trait, ce-ar fi spus Freud despre insul asta? 

SCRIOASTEA IESE LA REFERENDUM!
SCRIOASTEA S-A SATURAT!

SCRIOASTEA SPUNE DA!

DA, DA, DA!

DA!