miercuri, 5 decembrie 2012

ULTIMELE SONDAJE - BASESCU SUB PAMANT!

Intelegem exact sevrajul in care se adanceste Basescu daca ne uitam pe ultimele sondaje relativ la intentiile de vot ale oamenilor pe 9 decembrie, adica peste numai 4 zile. Cifrele vorbesc:
  • USL - 57% voturi...
  • ARD - 17%
  • PPDD - 15%
  • UDMR - 5%.
Participarea la vot se estimeaza a fi de 49%, ceea ce este in media UE, dar trebuie spus ca pentru Romania nu este o participare tocmai onorabila, tinand cont ca suntem vai de steaua noastra pe ultimul loc la toate capitolele vietii alea bune si frumoase, respectiv pe prima pozitie cand vine vorba tot ce poate fi mai jalnic si mizerabil - moarte infantila, saracie, salarii, pensii. Te-ai fi asteptat ca romanii sa ia cu asalt sectiile de vot si sa amendeze/condamne sever epoca fanariotului Basescu, cel care a avut ca unica politica:

  • contez doar eu
  • trebuie sa fur cat mai mult - cat am ocazia
  • sunt cel mai destept si bengos - Super Base, Masculul Alfa al neamului
  • sa-i umilesc pe romani, ca au experienta si inghit in tacere
  • dupa mine, POTOPUL!




Dar nimeni nu-i cunoaste mai bine pe cetateni ca insusi Comandantul lor, BaSILA! El cunoaste prea bine "marfa" si stie ca poate jongla cu noi pe degete din orice pozitie, tocmai pentru ca suntem obisnuiti sa fim umiliti inca din vremea lui Ceausescu, suntem obisnuiti sa traim cu mai putin de strictul necesar, fix ala care doar ne ajuta sa nu murim - si suntem fericiti ca am pacalit si luna asta, a supravietuit, ne-am descurcat! Caci, dupa cum stim bine cu totii, romanul este mandru de sine ca se..."descurca"! Se descurcaa sa nu moara, chit ca-i acoperit de munti de expectoratie basista! Un personaj fatidic precum Basescu ar fi trebuit spulberat din viata politica a noastra, de la timona destinelor noastre, dar poporul este iertator sau poate doar...a uitat. 








Desi un procent urias de populatie (32%) NU este interesat de politica, totusi USL va lua extrem de confortabil majoritatea parlamentara, practic va avea 2 treimi din viitorul Parlament, ceea ce-i va permite sa-si puna in aplicare programul de guvernare axat pe cresterea salariilor, a pensiilor, revigorarea agriculturii, reindustrializare, locuri de munca...mai multe despre ce vrea USL sa faca, vezi AICI!



ROMANIA PUTERNICA