sâmbătă, 8 decembrie 2012

CE FILM URAT!

Basescu si-a tras ieri ultimul cartus in aceasta campanie electorala. A tinut omul sa-i anunte pe liderii USL care trebuie sa fie semnalmentele viitorului prim ministru, adica i-a creionat portretul robot. Din tusele trasate Basescu lasa clar sa se inteleaga ca Ponta NU cadreaza cu profilul noului prim ministru pentru ca: 
  • nu ar fi proeuropean si proamerican...
  • nu ar avea respect vizavi de Constitutie, de statul de drept si de institutiile statului (lipsa de respect manifestata in vara, la referendumul de demitere a lui BaSILA)
  • nu ar avea experienta in vreun minister sau institutie internationala
  • ar fi vulnerabil si santajabil pentru ca ar ascunde ceva in CV (plagiatul ce i se imputa)
  • nu ar inspira incredere in UE si SUA
  • NU este in stare sa "rupa filmul urat in care ne aflam" (dar oare nu Basescu a scris si regizat mizeria asta de film?!?)!



Analizand obiectiv, este cam greu sa-i pui lui Ponta in carca toate aceste deficientze si handicapuri, numai si cand te gandesti ca Ponta e premier de doar 7 luni de zile, comparativ cu paiatza de Boc care a fost 4 ani si comparativ cu Basescu Traian care conduce Romania de "doar" 20 de ani de zile, fie ca ministru al transporturilor in mai multe randuri, fie ca Primar General al Capitalei, fie ca Presedinte al tarii de 8 ANI DE ZILE!!! Ponta nu numai ca nu a avut timpul nesesar ca sa dezamageasca pe unii si pe altii, ba chiar in aceste 7 luni a reusit cateva bile albe importante:

  • a inapoiat oamenilor salariile si pensiile taiate de...Basescu!
  • a stopat contractele "baietilor destepti" si portocalii din energie
  • a redeschis parte din spitalele inchise de...Basescu!
  • plata TVA de catre persoanele juridice la incasare.



Practic, putea sa faca Ponta si Crin sau oricine altcineva in 7 luni de zile ce NU a facut Basescu in 8 ani?!?
Daca lumea este dezamagita de Ponta, Crin, USL atunci singurul motiv temeinic este acela ca NU au reusit sa-l demita pe Geniul Dambovitean la referendumul din 29 iulie 2012! Cat despre ce-si propune USL sa faca dupa aceste alegeri, macar jumatate daca s-ar realiza si ar fi foarte mult: din ianuarie este anuntata cresterea salariului minim, masa calda la scoala pentru copiii in clasele 1-8, prioritate pe agricultura, autostrazi si crearea de locuri de munca, reducerea tva la produsele alimentare de baza etc. Vezi programul intreg AICI !   




DE CE nu-l mai vrea Basescu pe Ponta? Pentru ca Basescu e obisnuit cu un premier carpa, de care el sa se intrebuinteze dupa cum ii sunt interesele lui personale sau de grup mafiot. Ce se va intampla daca Basescu nu-l va numi pe Ponta premier? USL a declarat deja ca in 24 de ore il vor suspenda pentru a 3 a oara pe Basescu. Cum individul de la Cotroceni este imprevizibil, e inutil sa speculezi - il numeste sau nu pe Ponta? Basescu e un tratat de psihiatrie in sine, nu ai cum sa-i intuiesti pasul urmator. Poate face absolut orice fara sa mai mire pe cineva! Cum bine a spus Berceanu, de la Basescu te poti astepta oricand la un cot in ficati! Si totusi, retragerea, resemnarea, abdicarea nu-s atribute ale caracterul lui, unul impulsiv si belicos. Insa nu va avea incotro si-l va desemna pe Ponta, ca sa-si apere propriul scaun. 


ROMANIA PUTERNICA


O CHESTIUNE DE DEMNITATE!