vineri, 7 decembrie 2012

EBA, EBA, EBA!

Elena Basescu - EBA
Poti cere unui om mai mult decat are de oferit?! Daca ai o pasiune pentru himere...

Bunaoara, Eba, fata lu' tata Basescu - ce pretentii sa ai de la ea, cand si-a petrecut viata prin cluburi, in sedinte prelungi de shoppingareala si-n anturajele copiilor de bani gata, ai caror parinti au smenuit la greu bugetul Romaniei incat tartorul lor suprem Basescu a fost nevoit in 2010 sa faca marile taieri (nemaifacute niciodata, decat poate in mare criza mondiala din '29-'33) de 25% din salarii si...
15% din pensii, plus din orice tip de indemnizatii, ajutoare sociale si de somaj si alocatii, ba a taiat FIINTA EXTRAORDINARA (careia multa lume ii zice pe numele mic de "javra ordinara") pana si laptele praf al copiilor nou-nascuti si pemparsii pe care ii primea orice copil la nastere! Pe langa aceste taieri de la gura oamenilor, Masculul Alfa a taiat si 1.000.000 de locuri de munca din administratie , sectorul bugetar si gratie masurilor economice -  demne de o minte pustiita - circumscrise politicii de austeritate: marirea TVA de la 19% la 24% (cel mai mare tva din UE), impozit forfetar etc. La care a adaugat acelasi Geniu Macabru si Neinteles - inchiderea a sute de spitale (coroborata cu taierea multor medicamente de pe lista compensatelor sau reducerea aportului de compensatie de la bugetul Ministerului), scoli, sectii de politie.




De ce a recurs Basescu la toate aceste masuri de violenta sociala, punand in pericol viata multora dintre oamenii nostri, predilect batrani si copii? El, Dumnezeu pe pamant, ar raspunde ca "asa a trebuit, criza mondiala impunea masuri de sacrificiu, altfel s-ar fi ales praful de noi!!!" Insa, unii dintre noi au alt raspuns, anume ca Basescu si banda sa de derbedei (Udrea, Cocos, Berceanu, Videanu, Anastase, Popoviciu, Flutur, Boureanu, Nelu Iordache, Pinalti, Falca, Placinta, Ritzi etcetcetc) au furat din bugetul tarii cu atat de multa lacomie si nesimtire si tupeu incat...nu a mai ramas nimic! CUM a fost posibil aces rapt jegos? Pai simplu: cand stii ca nu te ia nimeni la intrebari, bagi mana pana la cot si dincolo, de cazi cu totul in cazanul cu miere! Cand justitia este a ta se cheama ca ai "verde" la orice: poti sa-ti faci de cap in fel si chip, nimeni nu-ti cere socoteala, ba chiar te roaga sa-i faci si lui un loc la ...cazan! DNA, Procurorul General, ANI, CSM - toate aceste organe care ar fi trebuit sa de-a de pamant cu lichelele, de fapt n-au facut altceva decat sa stea "capra" ca lichelele sa ajunga mai bine la miere! Cine patrona aceste "institutii ale statului de drept", cine era seful lui Morar, Kovesi, Alinutza Ghica, Horica Georgescu??? Intrebare retorica.

A. Ghica (CSM)-contrar aparentelor NU vinde varza in piata!
Viviane Reding (CE) - tovarasa de alianta a lui BaSILA

CE se gandi EBA sa faca in perspectiva alegerilor de duminica 9 decembrie 2012, adica fix peste 2 zile? In vizitele la Cotroceni probabil i-a venit pe la nasul inca netunat cu acid hialuronic (precum buzele) un miros suspect de ...tamaie si mort! Atunci, instincul ei de conservare a manat-o dupa ajutor: ce sa fac eu s-o mai duca tata inca vreo 2-3-7-8-10 ani la timona tarii, cat sa-mi consolidez si eu renumele la Bruxelles si sa-mi iau si niste palate (macar unul pentru mine unde sa-mi tin intr-o aripa buza de jos, in alta succesurile si la mansarda jimmy choo-urile, plus un palat pentru Syda - ca nu mai are unde sa-si parcheze cele 20 de limuzine de lux) poate chiar de la sultanul din Brunei? O fi ceva pe Ebay???...Asa ajunse eminentza cenusie telurica sa faca apel ghici ghicitoare unde si la cine, pentru a-l ajuta pe ta-so?!? La Comisia Europeana, recte la Barosso si Reding, adica exact la cele doua jigodii care l-au reinscaunat la Referendum, umilind 7,4 milioane de romani care au spus ca Basescu nu-i mai reprezinta, caci joaca (doar e "presedinte jucator"!) impotriva securitatii, vietii, sanatatii si idealurilor lor, deci...Basescule, du-te invartindu-te!




Astfel, EBA a adresat o scrisoare apel catre CE cu rugamintea ca Barosso si Reding sa creeze adhoc un Trubunal European care sa ancheteze frauda ce se va produce in Romania la vot pe 9 decembrie, frauda careia ii va cadea victima imberbul si sacrosanctul ta-so, Basescu! EBA a primit si raspuns de la Barosso/Reding: in termeni sobri acestia i-au spus ca UE va face un astfel de tribunal, dar ca se va ocupa doar de fraudele fiscale! Cu alte cuvinte...pa si la gara, adica daca poporul nu-l mai vrea pe tata matale, e dreptul poporului, o avea el poporul motivele lui!!! Te pomenesti ca s-o fi saturat sa tot fie scuipat in ochi de 8 ani de zile...Deci, ne vedem la vot!

O CHESTIUNE DE DEMNITATE!



ROMANIA PUTERNICA