marți, 4 decembrie 2012

AGONIA LUI BASESCU - 5 ZILE!

IN numai 1 saptamana Basescu a iesit de vreo 5 ori la pupitrul de la Cotroceni tinand discursuri apocaliptice de sfarsit de lume  - caci neindoielnic pierderea influentei PDL la "butoane" , implicit la contracte cu statul, mafie si euroi grei, aceasta pierdere echivaleaza cu sfarsitul lumii, mai ales daca o augmentam cu pierderea scaunului de insusi Marele Alb, bastanul (ca nu-i putem spune Presedinte unui derbedeu a carui singura "calitate" a fost dexteritatea in a-i vraji...
pe romani la alba-neagra (sau "masa verde" - distinctia e doar pur cromatica) politicii mioritice! Subiectul acestor iesiri/latraturi este unul grav, demn de amplitudinea si responsabilitatea unui sef de stat (nu e cazul, vorbim in abstract), si anume: grija vizavi de statul de drept, de independenta institutiilor statului, de independenta mai ales a justitiei, adica pe scurt: Basescu a facut cearcane de grija democratiei romanesti, care democratie e tinta atacurilor perverse si abjecte ale...USL-ului, in speta ale liderilor Uniunii, Crin si Ponta. Asa incat, cine pana mai ieri era tentat sa traduca intr-o cheie euforico-bahica protuberantele prezidentiale de sub ochi, ei bine risca sa fie in ...eroare de gresala, ca sa ne inteleaga si Eba!




Deci, daca Basescu n-a murit de scorbut (boala marinarilor medievali), nici de ciroza (se intelege de la ce...da, de la lectura repetata a lui Cartarescu), nici de "ceva" de la vreo profesionista lubrica in portul Anvers, ba a trecut cu fruntea sus 2 runde de alegeri prezidentiale plus alte 2 tzunami-uri (suspendari)...incat te gandesti cu profunda compatimire ca El capo di tutti capi va cadea rapus de niste "bolsevici mincinosi si somnorosi" care NU in el vor lovi, ci in ...fabrici si uzine, recte INSTITUTIILE STATULUI!


INSTITUTIA STATULUI - ASPAZIA COJOCARU

Ati auzit cumva de institutia statului pe numele ei de vestala - ASPAZIA COJOCARU? Este judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR). Cu "distinsa" a ales Basescu sa-si petreaca de ziua nationala 1 decembrie: stand umar la umar si privind cu afectarea de rigoare parada militara. Protocolul statului cerea ca Presedintele sa stea langa nr 2 in stat, seful Senatului - Crin Antonescu, si langa Primul ministru Ponta. Dar Basescu musteste de personalitate si deci...sta langa cei de aceeasi statura a caracterului. Aspazia asta, este o PENALA la propriu, adica: pe vremea lui Ceausescu ea impreuna cu sotul si un unchi faceau "legile" la admiterea la facultatea de drept din Bucuresti, mai exact aveau constituita o retea de falsificare a lucrarilor de admitere contra cost! Penalii au primit 13 ani de puscarie, dar au fost gratiati de catre Ceausescu personal pentru ca jegosii faceau parte dintr-un alt sistem - de pile si relatii sus puse, adica in Securitate. Acelasi neam al Aspaziei, chit ca aveau tinicheaua asta de puscariasi de gat, ei au primit sinecuri grase in aparatul de stat al zilelor noastre!!! Uite cum Aspazia e ditamai judecatoarea, desi probabil n-ar mai trece nici macar o proba de ...dictare sau de tabla inmultirii, ce sa mai vorbim de testul unui barou etcetcetc! Si ce face Aspazia in calitatea ei de INSTITUTIE A STATULUI pe persoana fizica? - inscauneaza presedinti! Nu-i rau pentru o puscariasa, nu? Dar fiica-sa? Ei, e diplomat al statului, unsa de Cristian Diaconescu (cand era mare ministru externe). Sotul Aspaziei, Pavel Cojocaru, a fost consilierul lui C. Diaconescu (cand era min. justitiei! unul dintre cei mai mizerabili politicieni ai nostri), al  Rodicai Stanoiu (justitie) si al MONICAI MACOVEI (justitie)! Ginerica al Aspaziei, n-a ramas nici el de caruta si l-au uns si pe el ditamai diplomatul statului...Sa mai zica unii si-altii ca nu e Romania tara tuturor posibilitatilor!

E o vorba veche care zice "spune-mi cu cine te-nconjori, ca sa-ti spun cine esti!"


La Ziua Nationala 

CU CE DREPT MORAL ne vorbeste noua, cetatenilor, acest Basescu?!? Cu ce drept ne cere el noua sa NU votam candidatii care au dosar penal (lucru corect in sine, dar depinde cine il flutura ostentativ!), cand el sta brat la brat cu UNA ASPAZIE BUCATA nu cu dosar penal, ci chiar cu ditamai condamnarea la puscarie!!! Cand el insusi, Basescu, a candidat in alegeri si a si fost ales Presedinte in timp ce avea fix ghici ghicitoare ce? - dosarel penal! Flota, casa din Mihaileanu...Si NELU IORDACHE, "regele asfaltului", asta care e de 1 zi in puscarie (preventiv, 29 zile)? Din gasca cui face Nelutzu parte?! Nu din a "suspendatului"?! Nu e prieten si cu Udrea?! De la cine a luat el sute de contracte de drumuri de 20 de ani de zile?! Cine a fost ministrul transporturilor de n+1 ori? Cine a fost primarul Bucurestiului (generos in contractele cu dedicatie)? Cine este Presedinte jucator de 8 ani de zile?! Cine e "nasu' din suflet"? Cine patroneaza mafia din vami? Dar mafia din ANAF-ul "reginei" Blejnar? Dar aia din ANI-ul lui Horica Georgescu ala care isi cumpara 3 case intr-o luna, de la parinti, cu bani imprumutati, pe care bani ii restituia ajutat de...parinti?! Dar mafia din Parchetul General care in loc sa se lupte cu asasinii economici care submineaza siguranta nationala, soldatii lui Kovesi iau cu asalt taranii pe ulitele patriei si-i intreaba daca au fost la Referendum si CUM au votat? Dar "casa de productie" dosare politice si de santaj, DNA? Dar CCR care se jeleste la UE ca e presata si siluita, dar nu zice nimic de cvorumul (care nu e stipulat in Constitutie!) inexistent nicaieri in lume, decat la romani? Dar Monica Macovei care anunta oficial intreaga UE ca in Romania se dau lovituri de stat?! ...


BaSILA + Gitenstein = LOVE

Raspunsul la toate acestea este unul singur: BaSILA!!! Care simte ca-i fuge pamantul de sub picioare, simte cum sfarsitul vine neinvitat, abrupt, frontal si ineluctabil peste el, simte cum se strage latul...Si asta pentru ca se stie cu scalpul plin de buboaie penale si spectrul puscariei ii da frisoane si insomnii. Acesta e si motivul pentru care a cultivat asa de insistent relatia cu ambasadorul SUA, Gitenstein: sa beneficieze de imunitate diplomatica dupa ce nava prezidentiala se va fi scufundat!



S-a furat o...tara! 



O CHESTIUNE DE DEMNITATE!