luni, 11 noiembrie 2013

"DRAGA MIRUNA, ITI SPUN...

...printre soapte: imi place camasa ta de noapte"...cam asa si-au cantat, dulce suav, unul la urechea celuilalt, craii noi de apucaturi vechi ai USL - Crin si Ponta, incepand cu 2011 si pe zi ce trecea limba le devenea tot mai de zahar, urechea si mai catifelata.

Crin (zilele noastre, nu in comuna primitiva): "Nu cred ca am format USL-ul ca sa-l imbracam pe Cernea la camasa, asa cum crede dl Zgonea!"

BATAIA DE JOC este in Romania:... 

  • politica de stat 
  • instanta suprema
  • religia religiilor.
Crin Antonescu vrea, se pare mortis, ca la anul (2014) sa fie Presedintele Romaniei. Personal, l-as fi votat pe Crin anul trecut, 2012, pana in ziua de 12 decembrie - ziua aramelor coclite. L-as fi votat si mai inainte, in general in 2009-2012, cand Crin facea opozitie "ciumei portocalii" basiste. Maestru orator, ironie stilata, foarte vehement, acid, cerebral, vertebral. Ce mai, bun sa-l pui la rana. Si Romania era toata o rana. Poate Crin a avut proasta inspiratie de a se inhaita cu cine nu trebuie sau poate era doar un cripto-golan sau frustrat care a asteptat 20 de ani momentul oportun pentru a irumpe intr-un gheizer de ...micime. 5 milioane de oameni au votat pe Crin si Ponta (in speta usl) in decembrie 2012. NU i-au votat pentru nu stiu ce calitati iesite din comun ale celor doi, ci pentru ca au promis in campanie ca vor elibera poporul de "cancerul" Basescu si sistemul mafiot creat in jurul sau. Si in 12 decembrie, ilustrii demnitari panglicari - Ponta, CRIN si Dragnea - se infatisara in ceas de taina in budoarul din deal al lui Basescu si ce si-au zis: ciolanul e mare, loc berechet pentru falcile tuturor, de ce sa ne calcam noi pe bataturi cand putem fura linistiti IMPREUNA! Si se nascu avortonul COABITAREA.



Politicienii nostri sunt atleti desavarsiti in sportul asta. Isi bat joc de noi, ne umilesc cu aceeasi dexteritate cu care isi umfla matul. Umplerea acestui mat fiind idealul lor de zbor. Caltabosi, vita Kobe, Chardonnay, foie gras (scuzati, nu stiu ce e, dar inteleg ca-i delicatesa, deh!), masini, avioane, amante, conturi, fabrici, banci, Rosii Montane, terenuri, vacante la Miami, case la Viena sau Monaco...toate se duc lacom in intestinele neincapatoare ale politicianului roman. De unde si colesterolul ridicat, obraji, cefe, burti ingrosate si abrazive ca soricul.

Pai cum vine asta, dle Antonescu?
Ne desfatam colegial in aceeasi troaca, ne scarpinam reciproc si frateste pe burta, ne lingem unul altuia destele date prin putinoiul cu miere si lapte si deodata ne sucim ca...ne ia cu sfarseala din capul pieptului, evident de la prea mult dulce?! Haide, bre! Nu era Ponta siamezul lu' matale? Cum sa-ti devina peste noapte vitreg doar pe motiv de COABITARE cu dusmanul Basescu! Inteleg, matale nu mai ai ce oferta electorala sa vinzi poporului si o faci pe...revolutionarul. "JOS BASE" lugu-lugu...Pai cum o veni aia?!



In plus, domnu' Antonescu, Crin, pai parca erai si tu parte din coabitarea asta, direct sau indirect! Nu e "copilotul" partenerul tau de USL? Poate nu ti-ai pus semnatura, fizic, pe acel document mizer, dar l-ai girat cu prezenta ta, cu stiinta despre el si cu lasitatea si micimea ta! Mai grav e ca ai girat prin asta anii in sir de escrocherii savarsite cu sarg de Basescu, ai girat insasi umilinta la care-a fost supus poporul de intaiul marinar al tarii si gasca lui pdlista. Ai girat-o pe Udrea, Boc, Blaga, Anastase, Pinalti, Ritzi, EBA et.comp. Doar prin simplul fapt ca ai acceptat coabitarea cu Basescu. In fapt, coabitarea VOASTRA la ciolan.

Crin, n-o fa pe martirul. Altfel spus, te lua cineva cu arcanu' si te duse pe sus la Cotroceni in noaptea de trista istorie damboviteana, 12 decembrie 2012, ora de gratie 21,30 ?! No, fii bun te rog si da-i in gat pe aia care te siluira sa cazi de martor acestei umilinte! Cine te-a "fortuit", ca sa citez din clasici (Ilie Dumitescu), sau mai exact: te-a condamnat cineva la aceasta golgota? Sa nu ne spui ca tovarasul de arme electorale, Ponta! Caci evident si 'mnealui indeplinea acolo acelasi supliciu! La fel camaradul de colegiu Teleorman, Dragnea. Cu totii erati acolo impotriva vointei si constiintei voastre. Aliodor Manole lovi iar. Flacara violet se destrebala iar. Sau...vai ce blasfemie era sa comit, cred ca stiu ce nume poarta sacrificiul vostru -
INTERESUL NATIONAL !
e sau nu e? Pe numele mic, dar consacrat prin rostogolire de la Iliescu incoace vreme de 24 ani:

  • linistea poporului 
  • stabilitatea tarii.

E cineva nelinistit, azi? Nuuu. Suntem zen, munti de liniste, ba chiar ai zice ca noi am inventat linistea sau macar i-am dat noi valente si am cizelat-o! Proverbiala liniste ancestrala mioritica. Cred totusi ca avem un nelinistit, tanar - Ponta! Se perpeleste clipa de clipa nemaistiind cum sa faca sa dea poporului paine, el a zis-o "in timp ce unii se ocupa cu circul (Basescu), eu trebuie sa ma ocup sa dau oamenilor paine!". 

De unde si concluzia facila: ce bine ne-ntelegem noi doi! Circ si paine, combinatia perfecta, coabitarea ideala prin care scuipi un popor intreg in ochi. Saracia, arma cea mai infailibila prin care supui un popor.

"IN RAZBOI NU EXISTA VICTIME INOCENTE!" - zice Sartre, dle profesor de istorie, Crin! nici in...coabitare! 






PS. - Crin, cum crezi tu ca vei ajunge Presedinte in 2014? TOT pe spinarea lui ...Basescu? Ati castigat, voi USL, in 2012 vrajindu ne ca  "DA-L AFARA PE BASESCU!" (pt ca din cauza lui, cica, tara era varza). O MERGE A 2-A OARA ACEEASI VRAJEALA?


2012