vineri, 6 septembrie 2013

PONTA...VINOVAT

Ionut Anghel, 4 ani - omorat de cainii maidanezi
CEDO (Curtea Europeana a Drepturilor Omului) a hotarat inca din 2011, in speta Stoicescu vs. Romania, devenita precedent :
  1. cainii fara stapan (maidanezi, comunitari, vagabonzi etc) NU au ce cauta pe strazi!...
  2. daca un cetatean cade victima acestor caini 
  3. VINA este a AUTORITATILOR acelei tari: guvern, primarii, consilii locale.
  4. pentru ca NU au luat masuri de preventie!
Pe scurt: in anul 2000, Georgeta Stoicescu...
pensionara, 71 ani, Bucuresti - este atacata de o haita de 7 caini chiar in fata casei ei: muscata, pusa la pamant, rana la cap din cadere, fractura sold. Plus socul psihic, frica ulterioara de a mai iesi din casa! A apelat la justitia de dambovita, dar dupa 3 ani de tribunale nu a ajuns decat intr-o fundatura pestilentiala. Femeia a mers mai departe, la CEDO, desi intre timp paralizase. In 2011, Tribunalul de la Strasbourg da in sfarsit HOTARAREA FINALA:

Georgetei Stoicescu i s-au incalcat  3 drepturi esentiale, prevazute in Conventia pentru apararea drepturilor omului si libertatilor fundamentale:
  1. dreptul la demnitate
  2. dreptul la viata privata (dreptul la integritate fizica si psihica!!!)
  3. dreptul la justitie echitabila.



Doamna Stoicescu nu a apucat sa-si vada dreptatea, ea murind inca din 2007. CEDO a condamnat Romania - statul roman -  in 2011 la plata de despagubiri catre sotul victimei. Desi s-ar putea spune, asa, metaforic, ca am fost condamnati fiecare dintre noi (via "statul sunt eu", statul suntem noi si fiecare si regele soare si FIINTA EXTRAORDINARA), totusi Romania ca stat e reprezentata de GUVERN! La discutiile, negocierile, blabla-urile dintre state, nu merge Ion Ion sa se intretina cu John John, ci merge Ponta sa se pozeze cu ...Merkel! 



Dar politicienii nostri, ca si cainii, de maidan! O dau cotita si-o paseaza de la unul la altul, responsabilitatea, cand vine vorba de...PUSCARIE! Ca daca ar fi vorba despre lauri de adjudecat, atunci s-ar fi bulucit gramada, intocmai ca patrupedele la potol!

Ontanu, nici macar nu si-a aratat jegul in prim plan...
Oprescu, cel mai sarlatan dintre sarlatani, o scalda in lacrimi...
Ponta e in stratosfera...
Basescu, manual de psihiatrie.




Deci cine plateste pt moartea lui Ionut? Cine intra la INCHISOARE ??? 
A murit un copil de 4 ani...Nu merge cu desfacerea contractului de munca al unui jegos de directoras care a cotizat la un alt jegos pt sinecura si comisioane grase. Caci salariile sunt mici, "comisionul" insa te face om direct la Monaco! Sau in Grecia, Viena, Miami...Unde vrea ceafa ta adipoasa.













O CHESTIUNE DE DEMNITATE!