miercuri, 4 septembrie 2013

E RANDUL CARUI COPIL SA MOARA IN COLTII CAINILOR?

Doua zile de la nenorocire .
Luni, un copil de 4 ani a fost ...iti este greu sa gasesti acel cuvant care sa redea exact momentul acela, clipele alea de IAD in care copilul - un ghemotoc de omulet, un pui - a fost sfasiat, macelarit, rupt bucati, OMORAT de o haita de caini COMUNITARI! Caci...
nici cainilor nu li se mai zice maidanezi (cum nici celor care jefuiesc tara derbedei si escroci, ci demnitari, edili,...investitori strategici), au intrat si ei in UE direct de pe bulevardele prea scumpei patrii, laolalta cu noi toti, dupa unii popor, dupa altii populatie si adunatura, dupa unii portocalii "ciumpalaci si viermi"...una peste alta pare-se ca suntem o necunoscuta, lucru pe care cred ca-l resimte oricare dintre noi, care-si are toti boii acasa!

Auzind ca un copil de 4 ani a fost hacuit de niste caini maidanezi, inconstient te pui in locul acelui copil, te pui pe tine, il pui mai ales pe copilul tau, cauti instinctiv sa-ti imaginezi ce-a simtit acel copil, ce-ai fi simtit tu si COPILUL TAU cand javrele alea maraiau salbatic la tine, cu bale suvoaie curgandu-le pe langa falci, cum se infigeau dintii in carnea COPILULUI TAU, cum ii smulgeau carne de pe os, cum ii spargeau oasele, cum se muscau cainii intre ei, care sa rupa mai repede din COPILUL TAU, care copil...CE SIMTEA ???  Nu ati uitat ca IONUT avea doar 4 ani, nu? Ce simtea? Cata durere? Cata frica? Sau cata neputinta? Ce era in gandul lui? - "mami? tati?...nu vine nimeni mai repede sa ma scape???"


Ionut


SI ACUM vine intrebarea, absolut deplasata si cretina pentru Romania, si anume: CINE plateste pentru moartea acestui copil? Intrebarea se intelege de la sine de ce-i aiurea, pt ca stim fiecare dintre noi ca in Romania nu se plateste! Dar, pt ca eu am valentele unui idealist (a se citi cretin), totusi intreb: cine intra in PUSCARIE? Primarul Oprescu? - cel mai abject sarlatan de pe Dambovita?! Daca Basescu are un egal, asta nu e altul decat Oprescu. Sau Ontanu la puscarie, el, primarul de-o viata in sectorul 2?! 

Dar tu, Ponta?
Nu te simti deloc cu muscoiul pe casca?
Nici matale, Crin?
Basila, tu?

In Romania nu suntem dedati cu dreptatea. De 24 de ani tot votam aceiasi indivizi iar ei ne tot fura si scuipa in ochi. Ne-am obisnuit sa ne stergem flegma si mergem mai departe, fericiti ca e doar o flegma nu gaz sarin si-o mai putem lungi inca o luna. Ne-am obisnuit sa fim imuni (adica nesimtiti) la jur-imprejurul nostru, nu ne pasa ca ala de alaturi se stinge de la o zi la alta, ne intoarcem privirea candida in partea cealalta si nu uitam sa multumim apasat lui Dumnezeu ca nu suntem noi in locul amaratului ala, si-i mai multumim o data lui Doamne-Doamne ca ne-a umplut matul si azi si in funal il rugam sa repete figura si maine.

Suntem fericiti ca nu copiii nostri au fost in spumele cainilor alora. E normal, nu-i un pacat. Dar e si maine o zi, nu?!? Oare cui ii vine randul? Caci nu-i prima data. Si sa nu fim atat de jegosi visatori incat sa credem ca-i ultima data, nu!!! Un alt copil, al unuia dintre noi, asteapta la rand. Cronometrul ticaie deja, cascati-va urechile, beliti-va ochii!

DE CE SPUN ASTA? Ca eu si cu voi - adica noi toti, gramada asta de popor - nu facem niciodata nimic sa ne schimbam destinele si ne lasam pe mainile imputite ale unora, cica oameni de stat! Ba, ceva facem - vorbim vorbe goale. La televizor, pe internet (ca mine!), pe banca din fata blocului sau pe buza santului.


Pentru ca stiu ca nu va plati nimeni, nimeni nu va intra in puscarie pt moartea acestui copil, mie nu-mi ramane decat sa doresc unui Ponta, unui Oprescu, Ontanu, Basescu (si lista e lungaaaaa…niste sute de insi scabrosi care ne aburesc de 24 de ani)…doar atata le doresc:

SA MOARA SI EI

fix in aceleasi chinuri in care a murit copilasul de 4 ani, Ionut! In aceleasi chinuri.



ROMANIA PUTERNICA...gogosi !

DACIANA PONTA

POZA DE GRUP!





*** cifre:

  • 15.000 de bucuresteni muscati in fiecare an de maidanezi
  • 60.000 maidanezi in Bucuresti
  • 100 asociatii pt animale in Romania, cateva zeci in Bucuresti
  • 4,2 MILIOANE EURO bugetul Primariei lui Oprescu pt sterilizare caini! (cu acesti bani - DACA NU AR FI FURATI - ar fi sterilizati 180.000 caini, pret mediu real 100 lei; la cei 60.000 maidanezi, cam 300 lei de caine - stiti cat este alocatia unui copil? 42 lei)
  • pretul de mafie, pt sterilizare: in Bucuresti: 300 lei! (Arad - 450 lei, Timisoara - 2000 lei!!!)

*** alti oameni omorati de caini maidanezi in Romania:
  1. japonez, Bucuresti, 2006
  2. fetita 6 ani, Constanta, 2008
  3. femeie Bucuresti, 2011
  4. femeie Arges, 2011
  5. copil 6 ani Suceava, 2012


*** anul acesta, 2013, Bucuresti: 2000 copii muscati in primele 5 luni ale anului!



oprescu

ontanu

FIINTA EXTRAORDINARA!







O CHESTIUNE DE DEMNITATE!