vineri, 30 mai 2014

E RANDUL CARACTERELOR

MIRCEA DIACONU - cum poate un singur om sa ia peste noapte aproape 20% din voturile unui partid cladit in 25 de ani de jaf sistematic?

Milioane de galeti azvarlite prin toate colturile tarii timp de 25 de ani, milioane de pungi de zahar expirat, de faina ranceda, orez, ulei, ajutoare sociale, turism electoral, vot multiplu, morti sculati din morminte direct cu votul in mana si multe alte inventii electorale menite a tine partidul mamut la ciolan...iata ca azi vine aparent de nicaieri un MIRCEA DIACONU care, in doar 1 LUNA DE ZILE, reuseste performanta de a lua aproape 400.000 de voturi, in timp ce balaurul cu 7 capete ia doar 2 mil !

MIRCEA DIACONU - singur contra tuturor, contra
unei istorii de 25 de ani de jafuri, smecherii electorale si umilinte la adresa poporului..
MIRCEA DIACONU - fara mici, bere, fasole, fara brichete, sepci, tricouri, fara calendare cu puscariabili grasi pe ele, fara galeti fara fund, fara macar o pietricica din orezul psdist. SINGUR. 

De ce l-au votat 400.000 de oameni pe Diaconu? 
Le-o fi promis Diaconu...salarii si pensii, cum face Ponta seara de seara acasa la televiziunea prietenului Ghita, cel imbogatit prin contracte cu statul?! Dimpotriva, Diaconu le-a spus ca NU le poate promite nimic. "Spun adevarul despre tara noastra" - ar putea fi singura lui promisiune, superfluua in conditiile in care fiecare dintre noi stie acest ADEVAR - ca e furat de o clica de parveniti care s-au cocotat in ceafa STATULUI.

Si-atunci, de ce l-au votat 400.000 de oameni pe Diaconu?...Poate oamenii au fost incantati sa intalneasca pe unul ca si ei, simplu si cu obraz, onest, demn, drept, cinstit. Un Mircea Diaconu care nu a furat fabrici sau banci, nu a dat tunuri imobiliare, nu are 15 mii de conturi prin strainatati, nu are 15 mii de case, nu are hectare de garaje auto ticsite cu limuzine de milioane de euro. Un om frumos. Un caracter.







O CHESTIUNE DE DEMNITATE!